Miért nem köt meg saját körmön a zselé?
Figyelt kérdés
2M beauty termékekkel dolgozom,de mostanában azt tapasztalom,hogy nem akar megkötni a saját körömre felvitt zselé!kipróbltam már több zseléjét is 3in1 ben,2in1 ben és most az ice gel-t is...még nem történt ilyen...csak mostanában,ahogy bejött a meleg,bár nem tudom,hogy lehet-e hozzá köze!felbozholyom,prep,savas primer,savmentes primer és rá az első alapréteg beledolgozva(nem csak lakkozó mozdulattal)...megvárom mindegyik előkészítőt míg megszárad,de egyszerűen mégsem köt,ha dupla annyi időt is hagyom bennt!de ami fura,hogy sablonos hosszabításnál a sablonon lévő réteg pedig megköt,tehát nem is lámpabaj!lécci segítsetek!2012. jún. 23. 13:00
1/4 anonim válasza:
öö.. nem értem. híg marad, le tudod törölni? vagy hogy nem köt meg? olyan meg nincs, hogy a szabadszélen megköt, a körömágyon meg nem.
2/4 A kérdező kommentje:
szia!igen,le tudom törölni...azért is tűnt fel,mert egyik vendégnek már raktam volna fel a fehér francia szélt és véletlenül belenyúlt!mikor pedig áttöröltem fixálóval egy az egyben jött le az első réteg is(kivéve a hosszabítás)...ugyanolyan matt lett majdnem a körme,mint az előkészítő folyadék után!én sem értem...vagy az előkészítővel lehet baj?
2012. jún. 23. 13:14
3/4 anonim válasza:
Az előkészítőnek nincs köze hozzá. De én még az életben nem hallottam ilyet, de szerintem senki. Válts zselét, mást nem tudok mondani. 7 év alatt ilyennel még sosem találkoztam, de megkérdeztem két kollégát is, száz éve körmöznek, és még soha nem hallottak ilyenről.
4/4 A kérdező kommentje:
mindig is ezekkel a zselékkel dolgoztam és eddig nem volt ilyen és nem is új tégyelyek...nem tudom mi lehet,nekem is fura!azért köszi
2012. jún. 23. 13:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!