Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Lányok! Melyik a jobb/rosszabb?

Lányok! Melyik a jobb/rosszabb?

Figyelt kérdés

Szóval, tegyük fel hogy van két fiú. Szinte ugyanúgy néznek ki, még belsőlegis hasonlítanak. Mondjuk, hogy nektek mindkettő tetszene. Az egyiknek nincs testszaga, viszont - akár ülőhelyzetben is - látványosan izzad az arcán és a homlokán is. A másik nem izzad ilyen látványosan, viszont elég "karakteres" testszaga van, annak ellenére, hogy dezodort használ és rendszeresen fürdik.

Melyiket választanátok? Vagy nektek ezek a "kis" hibák mennyire számítanak?

2012. jún. 23. 12:52
 1/9 anonim ***** válasza:
elsőt
2012. jún. 23. 13:17
 2/9 anonim ***** válasza:
elsőt
2012. jún. 23. 13:22
 3/9 anonim ***** válasza:
elsőt
2012. jún. 23. 13:39
 4/9 ~Rubí ***** válasza:
Inkább az elsőt.
2012. jún. 23. 13:56
 5/9 anonim ***** válasza:
Az elsőt.
2012. jún. 23. 14:40
 6/9 A kérdező kommentje:

Értem. De ez nem jelent problémát pl. szexnél? Adnál neki egy puszit, és lenyelsz egy liter izzadtságot... :D

Egyébként ez a kis "sztori" én és haverom vagyunk, én vagyok az arcon izzadós. Esetleg nem tudtok valami szert ellene? Vagy bármilyen megoldást?

2012. jún. 23. 15:15
 7/9 A kérdező kommentje:
Jelzem, nem vagyok túlsúlyos, és sportolni is rendszeresen sportolok. Egyszerűen nem értem, hogy miért van ez nálam. Olyan rossz, mikor bemegyek valahova, ahol mindenki pokerarccal ül, nekem meg folyamatosan ablaktörlősdit kell játszanom... :(
2012. jún. 23. 15:16
 8/9 anonim ***** válasza:
én lány vagyok,és hónalj illetve mell tájékon izzadok, és solutio antisudoricát használom, gyógyszertárban pár száz fornit és megszünetteti teljesen:)
2012. jún. 24. 21:10
 9/9 anonim ***** válasza:

Nem vagy cukros véletlenül ?

Egyébként inkább izadj, minthogy büdös legyél.

Hidd el, akkor még szexelni sem szexelnénk :D

2012. jún. 24. 21:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!