Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Fiuk! Nektek tetszik a rezes...

Fiuk! Nektek tetszik a rezes vörös haj?

Figyelt kérdés
2009. júl. 6. 22:05
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Ha természetes, akkor igen!

15/F

2009. júl. 6. 22:18
 2/7 anonim ***** válasza:

Nem a hajak iránt érzünk vonzalmat, hanem az egész nő iránt, ezt így nem lehet megmondani.

Én nem szeretem a festett hajat, az esetek 90%-ában csak elrontanak valami szebbet a hajfestéssel a nők.

2009. júl. 7. 00:14
 3/7 anonim ***** válasza:

Én a természetes vörös hajúakat annyira nem találom vonzónak. A festett vöröst se igazán, de bizonyos árnyalatok jól tudnak kinézni bizonyos lányokon. Tetszett már meg vöröses hajú lány, de nálam nem gyakori.

De való igaz, nem a hajszínbe szeretünk bele hanem a nő egészébe a kisugárzásába.

2009. júl. 7. 00:48
 4/7 anonim ***** válasza:

Az elsőnek üzenném,ha festi akkor már megváltozik a véleményed?ÉS honnan tudod hogy festi egyáltalán!?Szerintem ez kicsit hülyeség,ha festett ha nem akkor is nagyon jó nőnek tartom a vöröseket,van bennük valami különleges...Ritka szín az biztos,láttam már festett rézvöröset és nagyon dögös volt.Ez a csaj is vörös hajú,de attól még ugyanolyan szép mint a természetes vörös hajúak.

[link]

2009. júl. 7. 17:16
 5/7 anonim válasza:
Ha természetes rézvörös, akkor tetszik. Én kedvelem ezt a hajszínt, de az is elengedhetetlen hogy ápolt legyen.
2009. júl. 15. 20:19
 6/7 anonim ***** válasza:

Nagyon szeretem...

Ezt a hajszínt nagyon szeretem látni a lányokon / nőkön

2009. aug. 7. 02:22
 7/7 anonim ***** válasza:
A természetes nagyon. :)
2010. júl. 3. 22:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!