Fiuk! Nektek tetszik a rezes vörös haj?
Nem a hajak iránt érzünk vonzalmat, hanem az egész nő iránt, ezt így nem lehet megmondani.
Én nem szeretem a festett hajat, az esetek 90%-ában csak elrontanak valami szebbet a hajfestéssel a nők.
Én a természetes vörös hajúakat annyira nem találom vonzónak. A festett vöröst se igazán, de bizonyos árnyalatok jól tudnak kinézni bizonyos lányokon. Tetszett már meg vöröses hajú lány, de nálam nem gyakori.
De való igaz, nem a hajszínbe szeretünk bele hanem a nő egészébe a kisugárzásába.
Az elsőnek üzenném,ha festi akkor már megváltozik a véleményed?ÉS honnan tudod hogy festi egyáltalán!?Szerintem ez kicsit hülyeség,ha festett ha nem akkor is nagyon jó nőnek tartom a vöröseket,van bennük valami különleges...Ritka szín az biztos,láttam már festett rézvöröset és nagyon dögös volt.Ez a csaj is vörös hajú,de attól még ugyanolyan szép mint a természetes vörös hajúak.
Nagyon szeretem...
Ezt a hajszínt nagyon szeretem látni a lányokon / nőkön
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!