Milyen epilátort vegyek? 15L
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Eddig borotvát használtam,de sajnos nagyon erős és sötét(fekete!!)szőrszálaim vannak ,ezért gondoltam,hogy most ki próbálom az epilátort
eleinte használtam gyantát is csak az a baj,hogy annál meg kell várni,hogy kb 8-10mm legyen a szőrszál..
ami még fontos ,hogy kb 7-10 forintot szánok csak rá
2012. jún. 22. 12:05
1/5 anonim válasza:
phillips!
Találsz ennyiért közüle,én phillipsem 18 de vannak 10-essel olcsóbbak is ennél,de jóó márka hajnyíróba is szeretem,hajszárítóba is és epilátorba is tökéletes:)
2/5 A kérdező kommentje:
köszi a választ:)akkor szétnézek a philipsek(bocs ha nem jól írtam le:D) között is
2012. jún. 22. 12:11
3/5 anonim válasza:
10 forintért nem kapsz epilátort max 10000ért xd
4/5 anonim válasza:
A Philips tényleg jó, de ha javasolhatom, akkor forgótárcsásat vegyél, ne csipeszest. Ez jobban ki tudja szedni a nagyon rövid szőrszálakat is.
Ilyen a forgótárcsás:
5/5 A kérdező kommentje:
2.
ja tényleg!elírtam:DD na szóval 7000-10000ft között legyen:))
3.köszi a választ:)
2012. jún. 22. 13:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!