Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mikor lesz már vége ennek a...

Mikor lesz már vége ennek a hülye divatnak, hogy teljesen normális alakú lányok fogyni akarnak? Miért kell már akkor kétségbe esni, ha röntgen nélkül nem látszik a bordátok?

Figyelt kérdés

2012. jún. 22. 08:32
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Ez nem divat, önképzavar. Pszichológus segíthetne rajtuk esetleg. És tényleg idegesítő amikor a tök szép barátnőim nyafognak az 50 kilójukkal hogy dagadtak..
2012. jún. 23. 22:45
 12/20 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó Válaszoló! Ez tényleg önértékelési zavar, de ebből divatot csináltak, hogy egy lány csak akkor lehet szép, ha csont és bőr. Pedig ez egyáltalán nem így van! Aztán meg csodálkoznak miért van annyi anorexiás lány. Köszönöm az eddigi válaszokat!
2012. jún. 24. 07:01
 13/20 anonim ***** válasza:
amikor nem lesz egyetlen egy pasi sem, aki szerint kicsit fogyhatnál, még ha a többiek szerint tökéletes vagy, egy kritika elég a "motivációhoz".
2012. jún. 27. 09:08
 14/20 anonim ***** válasza:

Nézzetek körbe a színészek, úgymond a "sztárok" és "celebek" világában! A magyar szappanoperákban és filmekben játszó színészek között hány zörgőcsontú van?

Nem jellemző Ebből a szempontból inkább őket kellene követni.

30f

2012. jún. 27. 09:11
 15/20 anonim ***** válasza:
a szappanoperákban az összes csajnak lapos a hasa, lehet, hogy széles a csípőjük, de a hasuk lapos. Nem mindenki hízik ilyen szerencsésen.. a fiúknak pedig a lapos feszes has kell, persze hozzá nagy mell és formás, feszes, hosszú lábak.. na ezért van ez a divat
2012. jún. 27. 09:17
 16/20 A kérdező kommentje:
Nem minden fiúnak tetszik a lapos feszes has. Nekem sem, sőt, a mell méret sem számít! Lehet, hogy hihetetlen, de nekem tetszenek a duci, kisebb mellű lányok! Köszönöm a válaszokat!
2012. jún. 27. 09:22
 17/20 anonim ***** válasza:
100%

engem pl. az is zavar, hogy nagy a mellem.. ezzel egyrészt k*rvásnak érzem magam, és debellának.. pedig amúgy csak pár kg feleseleg van rajtam már.. egyébként tudom, hogy hulye divat, belőlem is egy hülye idiótát csinál.. de ez van sajnos.

20/L

2012. jún. 27. 09:33
 18/20 anonim ***** válasza:

Tisztázzunk 1-2 dolgot, mert sokan keverik a szezont a fazonnal.

Amikor egy fiú azt mondja, hogy a vékony lányokat szereti, akkor nem egy csont és bőr csajra gondol. Ugyanígy, mikor azt mondjuk, hogy egy kis felesleg elmegy, akkor az nem azt jelenti, hogy bejönnek a kövér lányok. Tehát a mértéket is nézni kell és nem egy kalap alá venni mindent.

Én a vékony lányokat szeretem, de nem a csontkollekciókat! Ilyen az ízlésem, ez van. Különbözőek vagyunk, különböző ízléssel. Vannak fiúk, akik a husisabb csajokra buknak. De elsősorban az számít, hogy a saját bőrünkben jól érezzük magunkat. Ha azon agyalunk, hogy "azért nem kellek a fiúknak, mert dagadt vagyok", akkor ez nem teljesül. Ez esetben nem siránkozni kell, hanem lefogyni. Tessék elmenni sportolni, tudatosabban étkezni és meglesz az eredménye. A szépségnek ára van, ahogy mondani szokás. Ha viszont valaki kövéren érzi jól magát, akkor no problem, így is fog párt találni magának.

2012. jún. 27. 15:39
 19/20 anonim ***** válasza:
100%
aki épeszű, az pár hónap után rájön, hogy nem jó, amit csinál. nekem is normális alakom volt, és az anorexiánál kötöttem ki. manapság már bármit megeszek, és leszarom hány kalória van ebben meg abban, viszont nem jönnek rám a kilók :/
2012. jún. 29. 11:09
 20/20 A kérdező kommentje:
Csak sajnos sokan nem jönnek rá időben, sőt soha. Köszönöm a válaszokat! :)
2012. jún. 29. 11:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!