Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Hogy ha vízbe pl a Balatonba...

Hogy ha vízbe pl a Balatonba a trikinimben+egy nagyon rövid naciba mennék be nagyon gáz lenne?

Figyelt kérdés

azért szeretnék hozzá rövid nacit húzni hogy elrejtse a kritikus részeket:)

16/l

2009. júl. 6. 15:54
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
46%
erre már én is gondoltam de szerintem gáz :S
2009. júl. 6. 15:58
 2/11 A kérdező kommentje:
köszi:(
2009. júl. 6. 15:59
 3/11 anonim ***** válasza:
89%

Engem zavarna,nem érezném magam jól benne! TE?

Amúgy strandon nem divatozni,vagy bujdosni kell hanem jól érezni magad!Én is erős vagyok,de nem zavar,főként a strandon nem,és a pasimat sem:)))))Téged se zavarjon!

2009. júl. 6. 16:00
 4/11 A kérdező kommentje:
köszi de ezt így könnyű mondani én nem érezném jól magam nélküle bár még nem próbáltam de lehet h kipróbálom még nem tudom köszcsi a választ:D
2009. júl. 6. 16:04
 5/11 anonim ***** válasza:
86%

Én is olyat szeretnék majd, Balatonra megyünk és oda. Nekem nagyon tetszenek az ilyesmik és nem is takargatni akarok, hanem én ilyen sportos fajta vagyok.

ilyet akarok venni:

[link]

Szerintetek az ilyen gáz?:(

2009. júl. 6. 16:15
 6/11 A kérdező kommentje:
ez milyen hosszú??
2009. júl. 6. 16:28
 7/11 anonim ***** válasza:
86%

Kb, mint egy short!

Nekem nagyon bejön, ilyen a stílusom.. Sztem neked is jó lenne, mert takar is.

2009. júl. 6. 16:33
 8/11 A kérdező kommentje:
szerintem tök jó nekem már meg van a sortom rózsaszín és fehér csíkos és és szerintem tuti h ebben fogok be menni a vízbe és amugy ezek amit mutatttál is tök jók én biztos ezeket is felhúznám:D
2009. júl. 6. 16:35
 9/11 anonim ***** válasza:
86%
Akkor jó.:D Örülök, hogy tetszik! AZ ilyen típus már régóta divat és én sok emberen láttam már, nekem kifejezetten bejön. szerintem nem gáz egyáltalán. Miért lenne gáz?! Nem értem.. Én már vékony láányokon is nem egyszer láttam ilyet. Tök vagány! Szerintem az a gáz, ha tangás az alsó.XD:-)
2009. júl. 6. 16:38
 10/11 anonim ***** válasza:
86%

ugyanezt néztem ki magamnak,amit belinkeltek,de már rég nincs!! :((

ahogy megjelent kb. 1hét alatt elkapkodták az összeset :(

2009. júl. 6. 16:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!