Nagyon kiábrándító a mellem?
Figyelt kérdés
Nagyon utálom őket,mert kicsik és formátlanok,szét állnak,és undorító:(A párom előtt sem merem levenni a melltartóm.
2012. jún. 21. 08:54
1/9 anonim válasza:
nem gáz....amúgy meg a párod ezért hagy el, mert neki tegyük fel nem tetszik, akkor kapja be...
2/9 anonim válasza:
Soha rosszabb melle ne legyen egyetlen nőnek sem, azt kívánom! Én nem utálnám a helyedben!
3/9 anonim válasza:
Hát a bimbi fura:/
De amúgy semmi gond nincs vele.
Senkinek se tökéletes a melle.
Nekem pl nagy és formás viszont az egyik nagyobb mint a másik kicsit szóval ez van.Elkell fogadni.
4/9 anonim válasza:
Szerintem inkább a mellbimbó a fura, mert hogy elég nagy a kis mellhez képest. De minden mell más, aki szeret téged, annak a tied lesz a tökéletes
5/9 anonim válasza:
Elmondom, az enyém milyen. Kb 3/4-e a tiédnek, ugyan így szétáll (ez azért van, mert kicsi), csak nekem pluszba nagyon kicsi a mellbimbóm is és a bimbó udvarom is. És a legrosszabb, hogy 20 évesen vagyok ekkorákkal megálldva. Szóval te nem tudom mennyi idős vagy, de örülnék, ha nekem legalább lenne akkora, mint neked :)
6/9 anonim válasza:
A 20 éves vagyok.
A legelszomorítóbb számomra, hogy egy értelmes melltartót nem kapok, mert az összesnek a kosara olyan közel áll egymáshoz, hogy nem jó rám, mivel a mellem az "oldalamon" van és így elnyomja a merevítő :S
7/9 anonim válasza:
Őszinte leszek: elég fura. De senki nem azért van együtt a csajával, mert annak ilyen vagy olyan a melle, emiatt ne parázz.
8/9 anonim válasza:
Őszinte leszek: nem a melleddel, nem a méretével vagy a formájával, hanem a bimbóval van inkább baj
9/9 anonim válasza:
Rakhatnál még fel pár képet más szögből is hogy jól látgató legyen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!