Mi a véleményetek erről a csajról (énekesnő)?
2012. jún. 20. 18:22
11/11 anonim válasza:
Én mostanában ismertem meg az Epica együttest, és vele a kis vöröskét is. Mint nő nagyon tetszetős, szép pofikája van, de a vörös haj az borzalmas, mármint ez az árnyalat. Szőkén, feketén, de főleg barnán azért elviselném ezt a nőt, akár egy életen át is :) szóval bírom nagyon!
A hangja meg lehengerlő, egyszerüen egy tökéletes euforia érzetet ad, Tarja Turunnent is eléggé kenterbe veregeti /szerintem/ meg ahogy játszadozik a szemeivel, tekintetével éneklés közben /phantom agony/ klipp, az nagyon beindítja a szexuális fantáziámat.
Messze az egyik legjobb énekesnőnek tartom a metal zenei érában!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!