Fitness-terem? :OOO
Figyelt kérdés
sziasztok.:)
14 éves lány vagyok, és nyáron fogalmam sincs, hogy mit csináljak! :ss Kéne valami, amivel hasznosan eltöltöm az időmet! Fitness-teremre gondoltam, de nem tudom , hogy hol. Tudtok Budapesten nem olyan messze a 13.kerülettől, olyan teremt, ami jó, és nem olyan nagyon drága?
Köszönöm!
2012. jún. 18. 17:30
1/5 anonim válasza:
Gilda-Max fitness,Hermina Centerben van,én is odajárok,nem rossz hely,bár a gépek lehetnének jobbak is,viszont Non-Stop
2/5 A kérdező kommentje:
És nagyjából mennyibe került egy hónapos bérlet? :)) Egyébként köszönöm a választ.:P
2012. jún. 18. 17:33
4/5 anonim válasza:
Egy havi 13ezerbe.
Mikor mész,gyere el velem mert akkor tudok még segíteni is.Komolyan mondom,ha komolyan gondolod,fizetned sem kell nekem,nem vqagyok ugyan ezdő,de van benne 10év tapasztalatom szal pulya korom óta nyomom a vasat.
24Ffi
5/5 A kérdező kommentje:
És az mit jelent h kombinált bérlet?:D (Bocsi, de nem igazán értek hozzá :sss )
2012. jún. 20. 16:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!