Nem kiábrándító ha melltartóban jó valakinek a melle de ha leveszi akkor már egyáltalán nem úgy néz ki?
Figyelt kérdés
melltartó nélkül ilyesmi:
melltartóba meg ilyen:
nyilván ilyenkor fel van nyomva..
2012. jún. 18. 14:40
11/15 anonim válasza:
Hát szerintem mamár olyan jó kis push up-okat gyártanak hogy a pasiknak fogggalmuk sincsen hogy mit takar a melltartó .Hadd demonstráljam;):
És egy nagy lógós mellet is ugy feltud nyomni hogy olyan mintha szép kerek lenne és feszes.Volt olyan osztálytárnőm akinek tökre lógtak a mellei, és helyesek voltak tehát nem ilyen kerekek , de melltartóban tökre ugy nézett ki mintha kerek lenne és feszes...
Amugy kérdésre válaszolva szerintem elég kiábrándító , bár én nem vagyok pasi. Szerintem akkor nem gáz ha melltartó nélkül is szépen áll a mell.
20L
13/15 anonim válasza:
Utolsó előtti: a két kép között Rihanna asszem 12 kg-t fogyott.
14/15 anonim válasza:
Hát ..akkor csak a mellén látszik meg :P
15/15 anonim válasza:
Nem, igazából a se.gge és a hasa is sokkal kisebb, nem is örül neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!