11/27 anonim válasza:
Ha tudod hogy használd ki a tökéletes én-edet /hogyan áll a legobban rajtad bármi is/ akkor sztem egész jó!! :D
12/27 anonim válasza:
szerintem szép vagy, bár a kép nem a legjobb :(
13/27 anonim válasza:
Szerintem szép vagy annak tűnsz,a hajad első osztályú ha lemered vágatni én magam verlek meg :D :D :D :D
24Ffi
14/27 anonim válasza:
Lány vagyok, de azért leírom a véleményem: szép vagy, de elég slampos, semmilyen.
16/27 anonim válasza:
Hajad színe kb olyan, mintha le lenne f'sva. Előnyösebb képet is tehettél volna fel magadról. Mindezek ellenére összegyűrném a lepedőt veled.
17/27 anonim válasza:
Lány vagyok, hetero (:D) de azért én is írok egy ôszinte véleményt. Szép a hajad és a mosolyod, a szemöldököd kicsit fura,tudom nem tehetsz róla. Sminkkel biztos még szebb vagy, de csak alkalmakkor használd. Szerintem így is sok fiúnak bejössz.
18/27 anonim válasza:
Én is lány vagyok, de azért leírom: Nagyon szép vagy!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!