Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Ti mennyire használtok a...

Ti mennyire használtok a facebook-ra feltett képeitekhez photoshop-ot (lent bőv. )?

Figyelt kérdés
Értem ezalatt azt, hogy mondjuk leszedtek egy nagyobb pattanást, bőrhibákat javítotok, vagy van, aki még az alakján is javítgat? Ki mennyire használja?
2012. jún. 17. 20:12
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Köszi, mindenkit felpontoztam.

Szerintem egy pattanásig, bőrhibáig belefér, onnan túl nem.

2012. jún. 20. 10:57
 12/13 anonim ***** válasza:
Én azon az állásponton vagyok,mint a 8. válaszoló. Soha nem nyúlok hozzá a képhez photoshoppal, ha nem jó a kép,nem rakom ki és ezért a rólam készült képek nem árasztják el a világhálót. Ezen kívül nem fényképezem magam, leginkább olyan képeket látni rólam,amihez valamilyen esemény kapcsolódik és más fényképezi, így a túl közeli kép is ritka. A profilkép meg tükrözze a valóságot, nem akarok szebb,jobb lenni,annál,amilyen vagyok!
2012. aug. 7. 17:30
 13/13 anonim ***** válasza:
Régen szoktam csak eltüntetni a pattanásaimat (3-4 db) Most már azt sem szoktam tök felesleges kimész az utcára akkor úgyis látják hogy nem úgy nézel ki mint a képeken! :)
2012. aug. 7. 17:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!