Mi az voltaképp, hogy jóképű?
Figyelt kérdés
2009. júl. 5. 14:34
1/2 A kérdező kommentje:
Nem azt jelenti, hogy széparcú...
(először azt gondoltam)
Érdekes, csináltam egy ilyen tesztet néhány emberrel, hogy 5 embernek megmutattam egy ember képét úgy, hogy csak az arca volt benne, és megkérdeztem, hogy szerintük jóképű -e (Válaszok: Nem)
Ugyanennek az embernek a fényképét, amin derékig le volt vetkőzve (jól néz ki), megmutattam másik 5 embernek ugyanezzel a kérdéssel... A válaszok: igen. :-)
Ez miért van? Hivatalosan nem azt jelenti, hogy széparcú? A jelentése elkorcsosult?
2009. júl. 5. 14:39
2/2 anonim válasza:
Szerintem az embereknek az összkép számít, nem csak egy arc. Lehetett volna ez fordítva is, hogy mutatod az arcot, azt mondják h jóképű/szép, és ha testtel együtt mutatod, már azt mondják hogy csúnya! Szóval az összkép számít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!