Megnéznétek a blogom? Írjatok ötleteket, hogy milyen posztokat csinálhatnék? Vélemény a blogról?
Írhatnál egy rövid bemutatkozó szöveget oldalra, akár magadról, akár a blogról, hogy mi is ez.
Kicsit lehetne színesebb, de ne vidd túlzásba (plusz 1-2 szín dátumnál, bejegyzés láblécénél). Nem jó az, amikor kiég az ember szeme. :)
Egyébként ne várd el, hogy sokan fognak kommentet írni, rengeteg ilyen kis eldugott blog van!
Ha bármilyen kérdésed van, szívesen segítek. :)
A design lehetne szebb, plusz találj ki a blognak valami fantázianevet, mert azénhétköznapjaim, nem a legkreatívabb :D Szerintem egy-egy post ne csak 2-3 mondatból álljon, inkább legyen ritkábban bejegyzés, de az igényes legyen.
Az oldalsávba tegyél még információkat, magadról, a blogról, ilyesmi:)
Első két válaszoló köszönöm,sajnos semmi fantázia nevet nem tudtam kitalálni ezért ez lett a blog neve:/
Harmadik válaszoló - neked is köszönöm a válaszodat,nem úgy akarom én ezt írni mintha sztár lennék,úgy akarom írni hogy tudják mások mi történik egy egyszerű hétköznapi lánnyal(:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!