Szerintetek ha van egy pasinak ideálja, és én nem olyan vagyok küllemre, akkor tetszhetek neki?
Figyelt kérdés
mert tetszem neki, taliztunk, de úgy érzem hogy nem annyira, meg a kommunikáció sem ment egy idő után annyira, elmondta milyen lányok a zsánerei, meg volt egy fura mondata, viszont úgy érzékeltem hogy azért tetszem neki.
de kicsit nagyobb a táv is.
18 L
2012. jún. 14. 23:25
1/4 anonim válasza:
Az én pasimnak a szőkék az ideáljai, én meg fekete vagyok :) Meg pl én nem szeretem a szőke pasikat, de tetszett már olyan is. Ezért mondják, hogy nincs olyan hogy ideál, max olyan van, ami általában bejön.
De ha már bizonytalan vagy, meg a táv is zavar, akkor szerintem kár erőltetni.
2/4 anonim válasza:
Hajszín, szemszín nem olyan nagy dolog.
De ha pl a modellvékony testalkatot preferálja, te meg teltebb vagy, az ki fog ütközni.
(Nem rossz indulatból mondom. De sok ilyet láttam...)
3/4 anonim válasza:
Előfordulhat, hogy tetszel neki, de ha nagyon hajtja az ideált, akkor hagyd a francba.
4/4 anonim válasza:
Nekem a barna haj az ideálom pasikban, de a Thort játszó színész eléggé bejön, ott feladnám az ízlésem :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!