Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szerintetek ha van egy pasinak...

Szerintetek ha van egy pasinak ideálja, és én nem olyan vagyok küllemre, akkor tetszhetek neki?

Figyelt kérdés

mert tetszem neki, taliztunk, de úgy érzem hogy nem annyira, meg a kommunikáció sem ment egy idő után annyira, elmondta milyen lányok a zsánerei, meg volt egy fura mondata, viszont úgy érzékeltem hogy azért tetszem neki.

de kicsit nagyobb a táv is.

18 L

2012. jún. 14. 23:25
 1/4 anonim ***** válasza:

Az én pasimnak a szőkék az ideáljai, én meg fekete vagyok :) Meg pl én nem szeretem a szőke pasikat, de tetszett már olyan is. Ezért mondják, hogy nincs olyan hogy ideál, max olyan van, ami általában bejön.

De ha már bizonytalan vagy, meg a táv is zavar, akkor szerintem kár erőltetni.

2012. jún. 15. 01:56
 2/4 anonim ***** válasza:

Hajszín, szemszín nem olyan nagy dolog.

De ha pl a modellvékony testalkatot preferálja, te meg teltebb vagy, az ki fog ütközni.

(Nem rossz indulatból mondom. De sok ilyet láttam...)

2012. jún. 15. 11:01
 3/4 anonim ***** válasza:
Előfordulhat, hogy tetszel neki, de ha nagyon hajtja az ideált, akkor hagyd a francba.
2012. jún. 15. 13:10
 4/4 anonim ***** válasza:
Nekem a barna haj az ideálom pasikban, de a Thort játszó színész eléggé bejön, ott feladnám az ízlésem :D
2012. jún. 15. 13:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!