Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Besárgulok a sok sárgarépától?

Besárgulok a sok sárgarépától?

Figyelt kérdés
2009. júl. 4. 18:49
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem.
2009. júl. 4. 18:52
 2/9 anonim ***** válasza:
ezt komolyan kérdezted?
2009. júl. 4. 18:58
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Hát,elvileg hozzájárul hogy kicsit barnásabb árnyalatú legyen a bőröd a béta karotin miatt, valami ilyesmit hallottam. De nem sárgul be.
2009. júl. 4. 18:59
 4/9 A kérdező kommentje:
"Ha sárgarépát nagyobb mennyiségben fogyasztja az ember, akkor legfeljebb azt tapasztalja, hogy a bőre sárgásan elszíneződik" most olvastam minden honlapra ez van odaírva.pont sárgarépa kúrát csinálok és nem akarok sárga lenni:S
2009. júl. 4. 19:12
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Segít a barnulásban. De nem sárgulsz be. Viszont ha sok fokhagymát eszel (nyersen), minden nap, akkor büdös leszel:D tapasztalat:)
2009. júl. 4. 19:13
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
előző vagyok. én minden nap iszom 100%os sárgarépalevet, és nem tapasztaltam magamon hogy sárgább lennék:)
2009. júl. 4. 19:14
 7/9 anonim ***** válasza:

2. vagyok.

igen azt én is hallottam h segít a barnulásban a béta-karotin miatt.sőt akik szolizni vagy napozni mennek azt ajánlják hogy fél órával előtte egyenek meg 1-2őt és jobb lesz,

de hogy besárgulna az ember????!! :DDD ez vicces XDDD szerintem nincs semmi alapja.

én napi szinten több kiló paradicsomot vagyok képes elpusztítani..akkor én meg piros leszek?? XDD

2009. júl. 4. 19:42
 8/9 anonim ***** válasza:
54%

igen :D

egyszer mentem fuvolaórára, a tanárnő meg elhűlve kérdezte, hogy úristen, mi van velem? :D a szájam körül, elég nagy ívben erőteljesen sárga volt az arcom.. megettem két szál, talán három sárgarépát is otthon, indulás előtt.

de el is múlik hamar. vicces dolog! :D

2009. júl. 4. 21:57
 9/9 anonim válasza:
Egyszer volt a "Varázslatos iskolabusz" című mesében. :DDD
2010. júl. 5. 12:40

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!