Ez már a kövér kategória? Tetszik ez valakinek? (képpel)
Figyelt kérdés
fogytam már sokat meg mindenképp szeretnék is, de a nyarat valszeg ilyen testelkattal fogom tölteni..
nagyon undorító???
2012. jún. 14. 14:48
11/44 anonim válasza:
A barátnőm vastagabb nálad, mégis sokkal feszesebb. Nem vagy kövér, de nagyon löttyedt. Nem tetszel
12/44 anonim válasza:
nem durva egyáltalán, csak tényleg elég löttyedt vagy, fogyózz továbbra is, és feszesíts mindenképpen! de strandra nyugodtan menj :)
13/44 anonim válasza:
Nekem nagyon tetszenek az ilyen alkatú lányok! Sokkal szebbek és nőiesebbek, mint a soványak és izompacsirták!
14/44 anonim válasza:
Nagyon csúnya, és nem amiatt,hogy kövér vagy, hanem nagyon löttyedt a tested. A legcsúnyább a feneked, az konkrétan 100% narancsbőr, illetve a melled (az 5. képen látni, hogy teljesen lelóg)
15/44 anonim válasza:
egyébként hány kiló vagy?
a magasságod nem látszik ezért kérdem és azért mert jól szoktam tippelni :)
szerintem 79 kiló vagy :)
17/44 A kérdező kommentje:
közelebb vagyok a 69hez mint a 79hez :)
2012. jún. 23. 23:43
18/44 anonim válasza:
jól mellé lőttem xD szerintem egyáltalán nem vagy undorító:) (mellékesen én 75 kiló vagyok és 186 centi)
és te milyen magas vagy és pontosan hány kiló? - az is számít, hogy kövér kategória vagy nem
pontos adatokból lehet számolni... :)
20/44 A kérdező kommentje:
160cm vagyok és jelenleg 72kiló :)
2012. jún. 25. 11:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!