Hogy tudnék ilyen körmöt csinálni magamnak? (videó lent)
Figyelt kérdés
http://www.youtube.com/watch?v=_k-EAkFdaZo
Egyáltalán nem tűnik úgy hogy nehéz lenne megcsinálni, nekem mégsem sikerül. Valami speciális körömlakk kell hozzá? Az enyémek nem akarnak úgy szétfolyni, max picit. A következő csepp meg egyáltalán nem folyik szét. Mit csinálok rosszul? És utána fogpiszkálóval sem tudom a szélét behúzni, meg mintha megkeményedne.
Tippek, ötletek?
2012. jún. 14. 12:37
1/5 anonim válasza:
ez nem sima lakkal van. Én is kipróbáltam most. Nekem lement a sima lakk a víz aljára és kis golyók lettek belőle :D
2/5 A kérdező kommentje:
az se rossz :)
2012. jún. 14. 13:56
3/5 anonim válasza:
Szerintem ez a körömlakk fajtájától függ. Régen én is kipróbáltam és nekem is lement az aljára (oriflames körömlakk). De most is kipróbáltam valami márkátlannal és azzal szépen lehetett.
4/5 anonim válasza:
jaja velem is ez volt! szerintem is a minőségétől függ
5/5 A kérdező kommentje:
akkor majd próbálkozok különböző márkákkal. köszi :)
2012. jún. 19. 22:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!