Most már szexi vagyok?
2012. jún. 13. 23:14
31/44 anonim válasza:
ezt mennyi idő alatt csináltad? csak mert én féléve veszem komolyan a fogyókurát (plasztikai műtétek, zsírleszívatás, van a gyomromba valami műanyag, nekem kialakított táplálkozás) és még minig csak 48kilót fogytam le.
32/44 anonim válasza:
csak 48 kg-t? az nagyon sok! gratulálok!
33/44 anonim válasza:
Na, sajnálom, kapsz itt hideget -meleget...Pedig tényleg csodálatosan átalakultál. Tudom mit érzel, én is imádok enni. Szintén 70 kilóra fogytam, bár csak 78-ról, de aggódom, tudom-e tartani. Így már tetszem magamnak, pedig 170 centi vagyok. Itt ugyan mindenki azt írja, hogy ez sok, de érdekes módon a pasiknak tetszem, de magamnak is. De nem ezt akartam. A 3. fotón nagyon dögös a tested, de az arcod előnytelen, szerintem csak a felvétel az, és közben csinos vagy arcban is! De a hajad lehetne néhány árnyalattal világosabb(nem szőke!), mert a sötét szín idősebbnek mutat szerintem a korodnál , és esetleg a választékot próbáld máshová fésülni, olyan 2/3-osan, nagyjából a szemöldököd közepe felé. Vagy válts frizurát, bár én sem vágatnék rövidebb fazont, a hosszú nőiesebb. És egészséges, szép a hajad, de kísérletezz, több van az arcodban, mint amit ez a 3. kép mutat! Egyébként gratulálok, nagyon ügyes vagy!
34/44 anonim válasza:
Nagyon jo lett az alakod, gratulalok a fogyashoz, szep teljesitmeny.
Ellenben a sminked baromi elonytelen, illetve ez a "mindenki bekaphatja" es "nem kell pofazni" stilus nagyon nagyon kiabrandito es noietlen.
35/44 anonim válasza:
A fogyáshoz gratulálok, viszont ez a nagyképűség, parasztság, ami belőled árad kiábrándító. Lehetsz akármilyen jó csaj, ha árad belőled az önteltség senki nem fog jobban megbecsülni, mint 120 kgosan.
36/44 anonim válasza:
ejjha,gratula a változásért!:)
azért kicsit stílusosabban is meg lehetett volna írni ezt a kérdés,mármint a magyarázatot.
és megsúgom nekem még a középső verzióban is tetszettél volna:)
37/44 anonim válasza:
Az alakodhoz gratula, tök jól lefogytál, viszont a stílusod az nagyon tenyérbemászó, és az arcod szerintem egyáltalán nem szép.
38/44 anonim válasza:
le a kalappal elotted, de szeparcunak nem mondanalak.
39/44 A kérdező kommentje:
"Tudom mit érzel, én is imádok enni. Szintén 70 kilóra fogytam, bár csak 78-ról, de aggódom, tudom-e tartani." ha életmódot nem váltasz, akkor biztos, hogy visszahízol. Nem lehet a régit tartani!
Ja és nem vagyok pofátlan, egészen stílusos vagyok! Itt oltogattok, holott ti sem vagytok műveltebbek ;)
2012. jún. 14. 13:58
40/44 anonim válasza:
a szexiség nem csak a külsőtől függ,tehát egyáltalán nem vagy az!:D
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!