SOS! Hullik a szempillám? Mitől lehet? És mivel tudnám kezelni?
Figyelt kérdés
2012. jún. 13. 08:40
1/5 anonim válasza:
Nem akarlak megijeszteni, de ezt én is átéltem, és utánna jött a hajam.Megtapiztam a szempillám, vagy a szemőldökömet és az újjaim között maradt mindíg 2-5 db.Aztán elkezdett hullani a hajam.Elkeztem szedni a DM féle kovafőld kapszulát és megállt a dolog.
2/5 anonim válasza:
Én is átéltem, de nekem utána nem hullott a hajam, és nem is szedtem semmit, magától megállt! Nem túl sűrű a szempillaspirál, amit használsz?
3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
Kedves utolsó előtti, nem tudom, hogy érted hogy túl sűrű... Most per pill az avon 3 fokozatban dúsító spirálját használom, illetve használnám ha merném... De én jónak éreztem. Meg nem is szoktam márkátlan vacakokat használni, általában avon-t használok.
2012. jún. 14. 10:13
4/5 anonim válasza:
Ha már állott kicsit a spirál, besűrűsödik, és nem igazán tesz jót a pilláknak. Én is a 3 fokozatosat használom az Avontól.
Off: Neked a 3 fokozat közt van különbség? Mert nekem semmi. Ugyanannyi cucc megy rá 1-nél, mint a 3-nál. :)
5/5 A kérdező kommentje:
Nem állott, nem sűrű. Amúgy nekem többet visz fel, de már a 2-es fokozatban is olyan sokat, hogy nem tudom kezelni, nem is szoktam mást használni csak az 1-est.
2012. jún. 18. 00:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!