Hány parfümötök van?
Figyelt kérdés
2009. júl. 3. 20:46
11/30 anonim válasza:
6 amiből általában 2-t használok.
14/30 anonim válasza:
nekem 3 egy puma ,adidas ,és egy nem márkás mindet használom kedvem szerint 14-L
16/30 anonim válasza:
2, mindkettőt ajándékba kaptam, magamnak sosem veszek.
17/30 anonim válasza:
7 amit hasznalok (4 a mindennapokra, 3 kulonlegesebb alkalmakra). 4 amit nem hasznalok.
6ot ajandekba kaptam, a tobbit en vettem. imadom oket :) arban pedig 2500-10.000 FT kozott mozognak.
18/30 anonim válasza:
nem értem miért kell valakinek 6427980 parfüm... az volna a lényege, ogy sokáig használj egyet, h ha valahol megérzi egy ismerősöd, vagy pl a pasid, akkor te juss az eszébe! de ha egyszerre 2-t 3-at használsz akkor ennek így semmi értelme.
19/30 anonim válasza:
eleinte en is igy voltam. de a kedvenc parfumomet tobbet nem gyartjak :( igy muszaj volt uj illatot keressek. es vegul tobb parfumom lett mert 1ik sem tunt tokletesnek hozzam, plusz kaptam ajandekba is. most akkor mit csinaljak veluk? nezzem oket? vagy ha egy tobb tizezres markas parfum a kedvencem, ami igazan illik hozzam es szeretem hasznaljam minden nap es parhavonta kaparjak ossze annyi penzt h ujat vegyek? nem egyszerubb munkahelyre pl 1 kevesbe eros,es olcsobb parfumot hasznalni? illetve reggel a friss illatok, este a fuszeresebb illatok jonnek be jobban. en a parfumot is alkalomhoz es hangulathoz igazitom. a pasim pedig mindenkepp megismeri az illatom, es mikor vele talalkozok rendszerint ugyanaz az alkalom es ugyanaz a hangulat szoval nem 10 felet hasznalok amikor vele vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!