Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Van valakinek tapasztalata a...

Van valakinek tapasztalata a reklámfotózással?

Figyelt kérdés
Jelentkeztem egy hírdetésre, ahol ezen területre keresnek embereket, és a képeim alapján úgy gondolják megpróbálhatom. Van valakinek tapasztalata, hogy hogyan zajlik egy ilyen fotózás? És hogyha "kellek" akkor mennyit lehet ezzel keresni?
2009. júl. 3. 18:33
 1/2 anonim ***** válasza:
az hogy mennyit kapsz az nagyon sokmindentől függ.. de ha még nemvolt ilyen munkád,akkor szarintem 25000nél nem többet... de amúgy nem értem az egész helyzetet... hol volt olyan hirdetés hogy akárki bemehet és az lesz a címlaplány? és ha azt mondták akarnak veled dolgozni akkor hogyhogy nem mondták mennyit adnak érte? Hmm.. na mindegy. Amúgy a fotózások nagyon különbözőek attól függően hogy mit reklámozol, de ez gondolom egyértelmű. Pl ha bikinit akkor a strandon stb. De kisminkelek, megcsinálják a hajad, és fényképeznek. ez az amit mindegyikről el lehet mondani
2009. júl. 3. 19:25
 2/2 A kérdező kommentje:

álláshirdetésnél olvastam, rendes hivatalos, utánanéztem..nem akárkiből lehet címlaplány, hanem a fotók alapján eldönti hogy van-e esélyem...de nem azt modnta h egyből felfagyok véve hanem lesz egy próbafotózás, és ott ha megfelelek akkor hívogatnak gyakrabban..

de köszönöm szépen a választ :)

2009. júl. 3. 19:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!