Hogyan borotvalod le total simara a puncid?
Figyelt kérdés
Nekem valahogy az ajkaknal lent mindig egy picit szur, de csak egy picit es akarh probaltam, nem tudom ott jobban leborotvalni.2009. júl. 3. 10:19
1/7 anonim válasza:
Ezzel nem vagy egyedül, évekota borotvàlom vagy szörtelenitö krémezem, de ott mindig marad egy pici! Gondolom gyantàzàssal lejön, de én arra nem vetemedek! :)
2/7 anonim válasza:
Nekem is ott általában szúr nem tudsz vele mit csinálni olyan.
3/7 anonim válasza:
hát az olyan nem lesz sosem tökéletes... amúgy minél jobb a borotvád, annál jobban leszedi. azokkal az eldobhatós rózsaszín szarokkal, amit mindenhol huszasával dobálnak utánad, sztem ne is próbálkozz.
4/7 A kérdező kommentje:
koszonom a valaszokat.
engem vegulis nem zavar, mert alig lehet erezni, de a baratomat egy kicsit zavarja amikor a szajaval kenyeztet ott. azt mondta, h szurok. nem birom ki se a gyantat, se az epilalast. azt hiszem mert egy picit szurok, azert kenyeztet szajjal nagyon ritkan:(
2009. júl. 3. 14:06
5/7 anonim válasza:
Mond meg neki, ne kényeskedjen, màs is kibirja! :D Az én pàromnak semmi problémàja vele! :) 1. voltam! :)
6/7 anonim válasza:
Mondd meg neki, hogy borotválja le akkor ő...kíváncsi lennék hogy ő hogy oldaná meg:P
7/7 anonim válasza:
Szia. Nekem is így volt, de most váltottam borotvát: 3 pengésre. Ezzel már le tudom szedni. És ráadásul egyszer sem vágtam még meg vele magam, pedig a régivel többször is előfordult, mert erősebben rá kellett nyomni, hogy működjön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!