Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Ilyen létezik? Csajok!

Ilyen létezik? Csajok!

Figyelt kérdés
Elgondolkodtam a minap, és szeretnék kipróbálni magamon pár hajszínt. Szőke vagyok, de meg szeretném nézni, hogyan állna a sötétbarna, vagy bármilyen sötét hajszín. Eredetileg sötétszőke a hajam, de festve van világosszőkére. Ha barna színű hajbemosóval bemosom a hajam, akkor azt ki tudom majd mosni a hajamból pár mosással és visszakapom a mostani hajszínemet? Mert valakitől azt hallottam, hogy csúnyán kopott, és borzasztó lett a végeredmény. Fodrásztól, illetve fodrászkellékestől is kérdeztem, de nem tudtak nekem választ adni, hátha Ti igen. Hajfestékkel nem szeretnék próbálkozni, mert hátha nem áll jól, és akkor a hajam számára már csak drasztikus módszerrel tudnám visszakapni a mostani hajszínem, aminek nem szeretném kitenni.
2012. jún. 8. 20:50
 1/7 anonim ***** válasza:
A hajbemosó az a hajszínezőt jelentené?
2012. jún. 8. 21:07
 2/7 A kérdező kommentje:
Igen.
2012. jún. 8. 21:11
 3/7 anonim ***** válasza:
Hááááát...én sötét barnával színeztem be a hajam,de nem jött ki hipp-hopp és folti is lett utana a hajam,nem éppen pár mosás,vissza is festettem a hajam inkabb :s van 1 ismerösöm,rendesen meg kellett várni míg az eredeti barna hajáról,lenő a fekete hajszínező....azt irja a doboz,hogy X mosás és X hét után kikopik,de...szerintem nem teljesen van úgy. Jól gondold át!
2012. jún. 8. 21:16
 4/7 A kérdező kommentje:
Köszi, ez hasznos volt. Néztem, azt írják a dobozon, hogy 24 hajmosásig tart a szín. Hát akkor ezek után, amiket írtál, nem próbálkoznék meg vele :)
2012. jún. 8. 21:19
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Én vörös bemosóval festettem be a hajam, ami elméletileg ha jól emlékszem 8 mosásig elég, d enem jött ki maradéktalanul a hajamból, maradt egy vöröses fénye... Mondjuk tény, hogy ettől a színtől a legnehezebb megszabadulni, de végül átfestettem barna színezővel és visszakaptam az eredeti hajszínemet.
2012. jún. 8. 21:25
 6/7 anonim ***** válasza:

Egy ideje szőkére van festve a hajam, de kedvem támadt megnézni, hogy állna a barna.

Ezzel próbáltam:

[link]

Első két mosásnál elég rendesen kopott. Ahol a haj károsodott, ott tovább megmaradt a színe, és nem fakult olyan egyenletesen.

Két hete használtam, átlagban két naponta mosom a hajam, és már nyoma sincs.

Egyik nap sem volt vállalhatatlan a hajam, hogy ne mehettem volna utcára. :)

Gondolom, köztes megoldásnak jó, a termékcsalád szőkéjével átmosod a hajad, egyébként a következő hajfestésnél szerintem garantáltan eltűnik.

2012. jún. 8. 21:40
 7/7 A kérdező kommentje:

Köszi csajok, akkor most fél órán belül kétszer is változtattam a véleményem. :)

"ma 21:40", hát el sem hiszem, hogy mennyit segítettél, megpróbálom ezt :)

2012. jún. 8. 21:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!