Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Ti mit gondoltok arról ha egy...

Ti mit gondoltok arról ha egy pasinak hosszú körme van?

Figyelt kérdés

Mármint szándékosan van meghagyva hosszúra, esetleg feketére festve, vagy hegyesre reszelve. Szerintem tud jó is kinézni. Mondjuk valami ilyesmi hosszúságúra gondoltam:

[link]

2012. jún. 8. 16:38
1 2
 11/15 anonim válasza:
visszataszító, nem kicsit !
2012. jún. 8. 19:56
 12/15 Pákoszt válasza:

Nyájas olvasók, dőljetek szépen hátra. Az Óbudai Rém szól most hozzátok.

Megijedni nem kell, a légynek sem ártok. Ha akarnék se tudnék (biztos ültök?) a 30 centis körmicéimmel. Több mint tíz éve dobtam el az ollót.

Kifülelték a reggeli csapásirányomat, és ráküldték a 86-os buszra a kameramannokat ellenem. Ma pl. ahogy jövök be, látom, hogy a Klarkon a megállóban ott szorongatják a lesipuskát. Leszálltam, ahogy szoktam s lágyan beszóltam: skacok, ugrás fel, van odabe egy állat bő félméteres karmokkal. (Kezem hátul.) Mikor becsukva az ajtó és kigördül a járgány, kocogok a busz mellett és hevenyen integetek nekik, egyéb karmozgások is előfordultak.

Csak szóljatok, ha untok, vagy ha képeket akartok. Nektek simán.

2012. jún. 8. 22:49
 13/15 anonim ***** válasza:
utolsó! képeket!:D
2012. jún. 10. 12:17
 14/15 A kérdező kommentje:
igen, kérünkszépen :DD
2012. jún. 10. 16:09
 15/15 Pákoszt válasza:
Lökjétek a mélcímeteket, vagy ide is ki lehet tenni? Az nem biztos h. jó, mert akkor egyszerre 5-10 ember is bekakkant. Ha levélben küldöm, akkor meg csak egyesével szépen.
2012. jún. 13. 23:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!