Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Hogyan kell használni a...

Hogyan kell használni a körömnyomdát?

Figyelt kérdés

Rendeltem tegnap egy körömnyomdát és sok leírást el is olvastam. Valaki leírná nekem, hogy hogyan kell használni? Minden köröm után ki kell mosni a lehúzót, korongot? Ilyen és ehhez hasonló dolgok nem világosak.

Köszönöm

2009. júl. 2. 21:36
 1/4 anonim ***** válasza:
rányomsz a korongra egy rakás lakkot (mert ha keveset raksz gyorsan rászárad és nem lesz jó) aztán lehúzod, utána gyorsan rányomod a nyomdásbigyót, majd a körmödre nyomod. ha sikerült úgy lehúznod hogy nem maradt körömakk a minta környékén és a következő nyomásnál, nem lenne a nyomda dzsuvásm akkor nem kell letisztítani. nekem is van nyomdám, de kellett egy kis gyakorlás mire sikerült használnom. de bevallom eléggé körülményesnek tartom, és kb 5ször használtam az elmúl 5évben, szóval nekem annyira nem jött be. nagyon hamar elmúlt a varázs, de eleinte nagyon tetszett.
2009. júl. 3. 02:37
 2/4 A kérdező kommentje:

Köszi szépen! Hát azért elkeserítő, nagyon úgy reklámozták, hogy milyen nagyon egyszerű, én meg már teljesen be vagyok zsongva, hogy mikor jön már meg :)

Remélem,hogy ha már kiadok érte ennyi lóvét, akkor nem múlik el a varázsa nálam :)

Várok még tapasztalatokat, élményeket!

Köszi

2009. júl. 3. 06:26
 3/4 anonim válasza:
Melyik oldalon rendelted? Mert vmelyiknél van olyan h vissza lehet küldeni ha nem jön be ;)
2009. aug. 13. 12:27
 4/4 A kérdező kommentje:

Nem tudom már, hogy hol rendeltem, de eszem ágában sincs visszaküldeni. Nagyon egyszerű használni és tényleg szép dolgokat lehet vele csinálni. Most készülök venni hozzá még lakkot és mintákat!

De azért köszi ;)

2009. aug. 14. 06:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!