Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Közepes/nagy mellű lányok...

Közepes/nagy mellű lányok (akiknek melltartóban összeér a két mellük). Nektek nem izzad a melletek között nyáron?

Figyelt kérdés

Nekem tavaly mikor 40 fok volt buszon kb 20 percet utaztam de ugye ott volt vagy még 5 fokkal melegebb , és úgy megizzadtam hogy látszott a mellem alatt hogy vizes :S nagyon kellemetlen , mit lehet ezzel csinálni?

20L

2012. jún. 8. 11:46
 1/9 anonim ***** válasza:

Sajnos semmit. Esetleg némi hintőpor ideig-óráig megoldás lehet, de az sem örökké. Vagy nem veszel fel feszülős felsőt, hanem valami lengét, így sokkal jobban szellőzik és nem lesz nedves.

21L

2012. jún. 8. 11:50
 2/9 anonim ***** válasza:
Nem gáz az, még jobban odavonzza a férfi tekinteteket:D
2012. jún. 8. 12:01
 3/9 anonim ***** válasza:
de izzad, de nincs tippem mit lehetne ellene tenni.
2012. jún. 8. 12:03
 4/9 A kérdező kommentje:

Hát szerintem meg nagyon ciki...főleg h csak push up melltartóm van ami ugye még jobban melegít:/(és nem, nem fogok másmilyet venni nekem ez tetszik)

Hintőport már próbáltam de sajnos nem nagyon használ.

Bekentem ezzel a solutia antisudorica-val de az meg kimarta a bőröm és felhólyagzott a melleim között (de már rendbejött) ..Az se jó ha bekenem stifttel mert attól meg csúnya fehér lesz.

2012. jún. 8. 12:04
 5/9 A kérdező kommentje:
pedig amugy nem olyan nagy a mellem.75C, kb ilyen [link]
2012. jún. 8. 12:12
 6/9 anonim ***** válasza:
Jó ez a méret:P Az izzadsággal meg nem lehet mit kezdeni. Egy fiúnak is izzad a háta stb. és akkor is vizes lesz a póló. Kellemetlen, de ez van.
2012. jún. 8. 12:17
 7/9 A kérdező kommentje:
:(
2012. jún. 8. 12:21
 8/9 anonim ***** válasza:

sajnos nem csak nyáron..

17/L

2012. jún. 18. 19:07
 9/9 anonim ***** válasza:
Ajjajj, ezt ne szégyeld, jó az, a farok jobban csúszna közéje :P Na de komolyra fordítva, az a helyzet,hogy nyáron én férfi létemre csak fekete vagy csak fehér cuccot veszek fel magamra, mert ezeken nem látszik az izzadságfolt. Szűrkén, zöldön, és egyéb ilyne átmenet szineken meg nagyon látszik. Erős parfüm plussz megfelelő színű ruhával te vagy a láthatlan ember izzadság szempontjából!
2012. júl. 18. 12:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!