Fiúk ti hogy viszonyultok a push up melltartókhoz? Zavar titeket? Melyik fajtát szeretitek leginkább?
Ja és még vmi , leállithatnátok magatokat ezzel a "ez olyan mintha zoknival tömnénk ki a gatyánkat" , hát nem nem olyan én egy csajt sem ismerek aki azt nézi hogy gatyán kereszül mekkora a fasza egy csávónak -.-'...mert rohadtul nem ez számit , sőt sztem még elég hülyén is néz ki ha teljesen kidudorodik...
20L
"amugyis nagy,kerek és feszes a mellem szal nem lenne csalódás egy pasinak se ha lekerülne a melltartó ;)"
Neeeee, ez a feltételes mód annyira rosszul hangzik:S Vétek takargatni előlünk egy ilyen mellet:P
23F
Neked nem mind1 hogy ki mit vesz fel , de most komolyan ?:) azt még csak csak megértem ha a pasikat zavarja hogy a csajok kipárnázzák magukat és azt hiszik hogy nagy mellük van aztán ha lekerül akkor kiderül hogy az B-s méretet sem üti meg...de egy nőt mit zavar ha egy másik nő push up-ot hord ???már elmondtam de ha ennyire izgat akkor elmondom még egyszer: sokkal jobban érzem magam benne, feltolja a melleket és ezáltal iszonyat szép dekoltázst csinál amit sajnos egy sima merevítős melltartó nem tesz meg,az csak tartja...És mint mondtam , nem érzem úgy hogy becsapom a pasikat mivel alapból is nagyon szép a mellem max nem akkora mint melltartóban, de ezt sztem nem kell magyarázni a pasik nem GYP-sek és tudják hogy a mell alapból nem így áll(mármint nem ér össze középen és nyilván kisebb is egy kicsit).
Nekem sokkal jobban tetszik, ennyi. Nemtudom neked miért fáj ez, és senki nem mondta h neked ki "kéne" tömni, azt csinálsz amit akarsz senki nem kért meg rá.
20L
Húha itt valaki nagyon igazolni akarja magát. Én nem mondtam egy szóval sem h zavar h te azt hordasz csak leírtam h én nem. De te egyből a torkomnak ugrassz. Valami bibi csak van a fejedben már bocsi.
Mond már meg melyik szavamat vetted személyed elleni támadásnak?? Csak mert sztem semmi olyat nem írtam ami sérthetnéa pici lelki világodat. Ennyi erővel ha már leugattál, kérdezhetném h téged miért zavar h én nem hordom??
Szálj kicsit magadba és gondolkozz el azon hha valóban elégedett vagy a melled méretével, akkor miért ugrassz a torkomnak ok nélkül.
Látom csak nem fogod fel. Igen ez egy költői kérdés volt. Nem gondoltam h oda kéne ezt írnom mert akinek nem inge..... De te minden különösebb ok nélkül magadra vetted. Hát egészségedre. Mérgelődj csak feleslegesen.
Ez meg: "Ennyi erővel ha már leugattál, kérdezhetném h téged miért zavar h én nem hordom??"
Mondatértelmezés drágám. KÉRDEZHETNÉM. De én nem te vagyok és nem fogok más torkának ugrani csak mert nem ugyan úgy gondolkozunk.
Kicsit gondolkozz el magadon drága mert nem normális h egy ilyen hülyeségen, egy idegen emberrel nekiállsz vitatkozni.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!