11/42 anonim válasza:
"de igen az én kezem"
Mindig is tudtam,hogy az idegenek közöttünk járnak..o.O
12/42 anonim válasza:
fehér a bőröd, pedig nem tél van. bal combodon van ilyen stria szerüség. És a mini boxer se éppen nőies. Egy kicsit bowling bábus alkatod van, kéne formázni. Nálam jó leszel alkalminak de egy öreg tatát biztos nem állítasz fel.Csöcsök normális méretüek és szépek.
4/10
13/42 anonim válasza:
#12: Aszondja' 4/10... Láttál Te már tizenéves tinilányt csador és nikáb nélkül?
15/42 A kérdező kommentje:
köszönöm az őszinte választ :) majd most megyek strandolni :) ugyanis eddig nem volt időm ;)
2012. jún. 7. 14:44
17/42 anonim válasza:
Köszönöm lány, ilyen közelről, nagyfelbontású kép egy lányról, laza öltözékben, ez nagyon jól esett h megmutattad. Nagy örömöt okoztál vele, ritkán lát ilyet a magamfajta férfi. :$
hány éves vagy?
18/42 anonim válasza:
Nagyon jó tested van.
( ruhanélkül nem lehetne egy képet? ) csak nekem
19/42 A kérdező kommentje:
16 :) és mért is látsz ilyet ritkán?
2012. jún. 7. 14:50
20/42 A kérdező kommentje:
ruha nélküli képet senkinek se adok ;)
2012. jún. 7. 14:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!