22 évesen már tényleg késő elindítani magam a modellszakmában?
Szerintem nem kor kérdése ez:)
Egyébként én is több fotóstól, modellestől kaptam énis névjegykártyát, telefonszámot, de amilyen összegeket mondtak az 1.portfólió készítéséhez...hát inkább kihagytam:)
De sok sikert hozzá neked:)
22 évesen?
ember,a modellszakmában a 22éves már nagymaminak számít.
a modellkedést gyerekkorban kell(ett volna) elkezdeni.
erről már lecsúsztál.
lehet lepontozni hogy 2bunkó" vagyok de ez tényleg így van.
látom jól le is pontozott a sok nyomorék :DD
utolsó vagyok.
én sem akarok gonosz lenni de azér a top model leszekben megadják azt, amiért a műsor nélkül sok évig kéne dolgozni (kapcsolatok, ismertség, jó kinézet, tapasztalat, portfolió stb) szóval ha nincs lehetőséged jelentkezni egy ilyen versenyre vagy más úton gyorsan megszerezni a fent írtakat akkor a 22 év kicsit sok. De ahogy írtad hobbiként elkezdeni is csak úgy lehet, ha legalább egy portfoliód van sajna.
De azért sok sikert, mert tudod:semmi sem lehetetlen! Lehet hogy holnap felfedez valaki és leszerződtet hollywoodba :D
utolsó, ezen jót nevettem:)
nem képzelem, hogy én leszek a következő Tyra Banks, csak eltöprengtem a kérdésen, mert a környezetemben is pont ennyire megoszlanak a vélemények, mint itt. a portfóliót nem nehéz megszerezni, nagyon sok olyan ismerősöm van az egyetemen, akik ezt tanulják, vagy csak istenadta tehetségek jó fényképezőgéppel, nem egy mondta már, hogy szívesen elvállalja anyagköltségen, mert ugye ez nekik is egyféle kiugrási lehetőség.(pl ügynökségeknek megtetszhet maga a kép, nem én stb)szerintem kicsit "ráizmosítok" nyáron az alakomra, és ősszel megpróbálkozom pár ügynökségnél. ha bejön, ígérem megemlítem az oldalt Hollywoodban minden híres partin/interjún:)
ui: nem tudom, kinek a "hobbija" ez a lepontozósdi, de nekem minden válasz(biztató,leszóló egyaránt) hasznosnak bizonyult, szóval abba is hagyhatná, igazán:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!