1/9 anonim válasza:
Igen,én azzal szőrtelenítem a mókust. :) 20/L
2/9 anonim válasza:
uhh,én nem sajna :( örülök,ha a lábamon kibírom.
20/L
3/9 anonim válasza:
nem tudom, gyantázni próbáltam egyszer, de majd beszartam.
19L
4/9 anonim válasza:
Igaz hogy én fiú vagyok, de bírom. :) Mindent epilálok. :)
28F
5/9 anonim válasza:
Én most a héten próbáltam meg először, de kb. két perc után le is álltam, pedig direkt figyeltem, hogy annyira ne legyen a szőr se nagy és a bőröm is puha legyen, de egyszerűen nem bírtam. Belegondolva az első epilálásomra a hónaljamon az is kb ennyire fájt, de a második- harmadik használat után elmúlt, szerintem még megpróbálom párszor és hátha fog menni ott is.21/L
Azért kérded mert neked sem megy?
6/9 sweetsugar válasza:
Én a lábaimon is alig bírom,a gyantát meg mindenhol,úgy,hogy meg sem érzem.Intim tájékon is gyantázok és teljesen tűrhető:)
7/9 anonim válasza:
hónalj, bikinivonal : epilátor
egyéb : borotva
:D
8/9 anonim válasza:
Én csak a bikinivonalamat epiláltam, az elején az is nagyon fájt. Az egészet még nem mertem, de lassan nekifogok állni.
16/L
9/9 A kérdező kommentje:
Nem azért kérdem. Én a szeméremdombomon birom az epilátort,csak a szeméremajkaimnál nem.Kiváncsi voltam más birja-e,vagy csak a túl nagy a fájdalomtűrő képességem.
2012. júl. 1. 23:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!