41/58 A kérdező kommentje:
ha ekkora a seggem gondolhatod hogy a testem nem hájas ;) tehát azzal fényezhetném magam..
2012. jún. 5. 21:35
42/58 A kérdező kommentje:
ja é s a testem többi része sztem jobb mint a fenekem.. tehát nyilván nem ezzel a fenékkel fogom fényezni magam
2012. jún. 5. 21:37
43/58 anonim válasza:
Most akkor be is vallottad, hogy egoista vagy :)
44/58 A kérdező kommentje:
de okos vagy istenem :D azért mert a testemet jónak tartom, de a fenekem nem :D jézusom :D akkor legyen igazad :)
sajnálom, hogy nem 0% kon van az önbizalmam hanem van amit jónak tartok magamon...-.-"
2012. jún. 5. 21:48
45/58 anonim válasza:
Akkor minek is a kérdés, ha olyan tökéletes vagy? Persze, hogy fényezésnek :)
46/58 A kérdező kommentje:
na jó látom buta vagy, vagy csak a felfogásod ilyen nehéz :) a fenekemet nem tartom jónak.. :) de mind1 nem magyarázkodok neked inkább megyek aludni :D
2012. jún. 5. 21:54
47/58 anonim válasza:
"a fenekemet nem tartom jónak.."
A barátod nem tartja jónak..Szerintem hiszel a szemednek.
50/58 anonim válasza:
TEljesen rendbe van, rengetegen ölnének ilyenért
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!