Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » 11 éves vagyok! Szerintem nem...

11 éves vagyok! Szerintem nem vagyok ronda lány! De csufolnak öltözködési stilusaim miatt! Ruháim vannak! Olyan tippek hogy mijen gatyához mien felsö illik! (nyári! ) A hajammal téll nincs gond de valami frizura tipp, akár kép is! Segitetek?

Figyelt kérdés
2012. jún. 5. 16:33
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Köszi ok de nem minden ruhám turis..
2012. jún. 6. 15:44
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Hanem kínai. Felejtsd el őket...Azon a képen nem kéne nyaklánc, és nagy rád a szoknya és a felső is. Ja amúgy onnan látszik, hogy kínai, hogy csíkos, Feliratos, és kövek is vannak rajta.
2012. jún. 6. 19:02
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

ez komoly??? engedd ki a hajad és növeszd meg az tetszik a pasiknak, rövidnadrágot vagy feszülős gatyát viselj???- basszus a lány 11 éves, szerintem járj úgy ahogy kényelmes, s ne érdekelj mit mond a többi kis hül.ye pi.na

14 l

2012. jún. 19. 19:25
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
számból vetted ki a szót.
2012. jún. 22. 15:41
 15/18 anonim ***** válasza:
86%

nem 'mijen'.. nem 'mien'.. hanem milyen.:)

szerintem először tanulj meg irni. utána foglalkozz az 'öltözködési stílusaiddal'..am bocsi. neked nem stílusaid vannak.de még stílusod sincs. te azt veszed fel amit anyád kirak neked reggel.:D

szoval ha valakit hibáztatsz az ő legyen.:)

meg menj el vele vásárolni. és probáld fel a göncöket amiket vesz neked a turikban.

meg hajmosás nem árt legalább hetente kétszer.

2012. jún. 27. 01:44
 16/18 anonim ***** válasza:

5.válaszoló! Te 14 évesen ilyen ruhákat hordasz??? Szerintem ehhez még te is éretlen vagy,nem kell egy 11 évesnek ilyen tippeket adni! Főleg,hogy amiket összeírkáltál...már meg ne haragudj,de marhaság! Szakmabeli vagyok,tudom mit beszélek.

Kedves Kérdező!

11 évesen tényleg akármit hordhatsz,ami jól esik,nem kell még egyáltalán a nagy divatolással foglalkoznod.

Egyébként szerintem a szetteddel nem lenne gond.de a méret nem megfelelő. Kínai helyett inkább turi, mert a kínai cuccoknak borzalmas anyaga,minősége van, ha látványra találnál is olyat,ami elfogadható.

ja még azt hozzátenném: nem feltétlenül (sőt egyáltalán nem) divatos az,ha minél rövidebb,minél szűkebb dolgokat viselsz.

Előbb próbáld meghatározni a stílusod és aszerint próbáld frissíteni a ruhatárad.

2012. júl. 11. 21:04
 17/18 anonim ***** válasza:
szerintem cuki vaga y és semi gond az öltözködésedel de ne ez foglakoz hanem jécál még barát nőidel :) amugy 15 éves fiu vok
2012. aug. 4. 18:52
 18/18 anonim válasza:
24%
Hát turis csaj sok sikert. :-P
2012. aug. 6. 09:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!