11 éves vagyok! Szerintem nem vagyok ronda lány! De csufolnak öltözködési stilusaim miatt! Ruháim vannak! Olyan tippek hogy mijen gatyához mien felsö illik! (nyári! ) A hajammal téll nincs gond de valami frizura tipp, akár kép is! Segitetek?
ez komoly??? engedd ki a hajad és növeszd meg az tetszik a pasiknak, rövidnadrágot vagy feszülős gatyát viselj???- basszus a lány 11 éves, szerintem járj úgy ahogy kényelmes, s ne érdekelj mit mond a többi kis hül.ye pi.na
14 l
nem 'mijen'.. nem 'mien'.. hanem milyen.:)
szerintem először tanulj meg irni. utána foglalkozz az 'öltözködési stílusaiddal'..am bocsi. neked nem stílusaid vannak.de még stílusod sincs. te azt veszed fel amit anyád kirak neked reggel.:D
szoval ha valakit hibáztatsz az ő legyen.:)
meg menj el vele vásárolni. és probáld fel a göncöket amiket vesz neked a turikban.
meg hajmosás nem árt legalább hetente kétszer.
5.válaszoló! Te 14 évesen ilyen ruhákat hordasz??? Szerintem ehhez még te is éretlen vagy,nem kell egy 11 évesnek ilyen tippeket adni! Főleg,hogy amiket összeírkáltál...már meg ne haragudj,de marhaság! Szakmabeli vagyok,tudom mit beszélek.
Kedves Kérdező!
11 évesen tényleg akármit hordhatsz,ami jól esik,nem kell még egyáltalán a nagy divatolással foglalkoznod.
Egyébként szerintem a szetteddel nem lenne gond.de a méret nem megfelelő. Kínai helyett inkább turi, mert a kínai cuccoknak borzalmas anyaga,minősége van, ha látványra találnál is olyat,ami elfogadható.
ja még azt hozzátenném: nem feltétlenül (sőt egyáltalán nem) divatos az,ha minél rövidebb,minél szűkebb dolgokat viselsz.
Előbb próbáld meghatározni a stílusod és aszerint próbáld frissíteni a ruhatárad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!