Jó alak?
Figyelt kérdés
kb. 170 cm, 43kg
méretek: 80-56-80
2009. júl. 1. 18:52
11/16 anonim válasza:
huuuu te nagyon vékony vagy... én kb ugyanolyan magas vagyok mint te, 168 körül, és 54 kg vagyok, és még igyis vékonynak gondolom magam... rettenetesen vékony lehetsz, ne haragudj.
12/16 A kérdező kommentje:
szia 20:22-es! melyik cégnél dolgozol? írsz privátot?
2009. júl. 2. 09:45
13/16 anonim válasza:
Hú, pont dupla annyi a súlyom, mint neked...bár 2 hete szültem, azt hiszem, hogy ideje lesz jobban ráállni a fogyó kúrára.
14/16 anonim válasza:
nem...ez már túl vékony, hízz legalább 5 kilót, még akkor is vékony leszel, de az már lehet jó alak
15/16 anonim válasza:
sovány vagy nagyon,legalább 5-6kg-t hízzál!
16/16 anonim válasza:
Én is 170 cm vagyok, viszont 51-52 kg, és mégis én vagyok a második legvékonyabb az osztályban. (csak lányok vannak)
Én 54 kg szeretnék lenni. Szóval szerintem is vékony lehetsz.
A korod is jó lenne tudni, mert ha 13 éves vagy, akkor valószínűleg először megnőttél magasra, és majd utána kezdesz kikerekedni.
Ha viszont 17+ vagy akkor azt mondom vékony vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!