Lányok szerintetek milyen a testem? Elfogadható? (képpel)
Ne hallgass a hülyékre. Srác vagyok, de szvsz jó tested van. Ennél több izom szerintem felesleges, ennél szálkásabb test esetében meg már az arcon is meglátszik a vízvesztés. Maradj így.
# 21: "Tiniként még elfogadható"? :D Sok huszonéves srác megirigyelné, amilyen teste neki van.
A fiatal lánykáknak akik még a külsőre mennek, azoknak több mint valószínű, hogy bejön.
Nekem is tetszene, ha mellette tetszene az arcod és a személyiséged is :) Ha bunkó paraszt vagy akkor lehet akármilyen jó tested mégcsak szóba sem állnék veled :)
Köszi az őszinte válaszokat :) Egyébként tény hogy elég vékonynak tűnök rajta , valójában ennyire nem vészes a helyzet. Persze amit én sportolok ott nem igazán lehet dagi és lassú valaki.
Amúgy viccesek itt egy ketten. A képen nem látszik am 36,5-37es a karom. Semmi gond nincs azzal, de gondolom neked ez sem tetszik. Rakhatok fel képet is róla ha nem hiszed el
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!