Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Ki ez a srác? És nektek hogy...

Ki ez a srác? És nektek hogy tetszik? (kép lent)

Figyelt kérdés
[link]

2012. jún. 2. 15:46
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
A válaszadómnak köszönöm szépen(csak a nevét nem tudtam, amúgy gyönyörű) a többieket pedig sajnálom, mivel látszólag a b*zikra hajtanak, amúgy meg kösz a többi linket, lesz mivel ijesztgetnem Halloween-kor!
2012. jún. 2. 19:01
 12/19 anonim ***** válasza:
Ja hogy ez pasi vagy csaj vagy mi ez?
2012. jún. 2. 20:40
 13/19 anonim válasza:
hát basszus nektek van gusztusotok...ÁÁÁ
2012. jún. 3. 20:12
 14/19 anonim ***** válasza:

TE UR ISTEN :DDDDD ti ilyen rejtett lezbikusok vagytok szerintem:D hát mi ebbe a féregben a férfias? se arcszőr,se férfias test vagy bármi arra utaló jel hogy ő nem nőstény.... katasztrófa!!

NA EZ SRÁC A JAVÁBÓL:

[link]

2012. jún. 4. 02:18
 15/19 A kérdező kommentje:
Nem, amit belinkeltél, az csak egy b*zi phptoshoppolva...
2012. jún. 4. 11:26
 16/19 anonim ***** válasza:

igen:DDD szerintem is az a buuzi aki szőrös (mint egy férfi) és olyan teste van amivel egy nőt meg tud védeni (mint ami egy férfi dolga normálisan)

és az a tök normális ha egy csávonak olyan hosszu haja van hogy smárolás közbe hajszálakat nyelsz,és nöiesebb teste van mint az átlag nőknek:DDD TÖK IGAZAD VAN AKIT ÉN LINKELTEM VALSZEG EGY KŐ B*ZI EMBER:D kár hogy már családja van meg gyerekei egy NŐTŐL namindegy..:D

2012. jún. 4. 23:28
 17/19 anonim ***** válasza:
az miért zavar titeket, ha egy lánynak a nem férfias pasik az esetei? ez a védelem hülyeség, ritka az a helyzet, amikor valaki valódi védelemre szorul, de ha így is lenne, emiatt akkor se hiszem, hogy ilyet választana az, akinek nem jön be a férfias.. mert mégis hogy? gerjedek a vékony, hosszúhajú, lányos pasikra, de bocsika, hátha belém kötnek, inkább összejövök egy olyannal, aki nem vonz? na ne..
2012. jún. 7. 05:49
 18/19 anonim ***** válasza:

Ez jutott eszembe a képről:

Az apa benyit a fürdőszobába és látja, hogy a fia épp sminkel. Meglepődve, sokkolva ráüvölt:

- Fiam te b*zi vagy?

Mire a fia:

- Nem apa!!! Hercegnő!!!

Nem vagyok homofób. Sajnos ilyen világot élünk, a fiúk (nem FÉRFIAK) festik a hajukat, néhányan a körmüket is, sminkelnek, pózolnak a tükörben és nincs sem szőrzetük, sem izmaik, szűk nadrágban járnak és a legmegdöbbentőbb hogy a lányoknak ez tetszik, erre megy a világ.Sőt megkockáztatom azért csinálják, mert a nőktől ezt a megerősítést kapják hogy ez szexi. Ez a srác nem tetszik, semmi olyan nincs a külsejében amitől én mellette NŐnek érezném magam. Pózból ítélve ő sem nagyon akar FÉRFI lenni. Ez is egy vélemény. Egyébként a férjemnek kifejezetten nagy csókos szája van, minden más porcikája férfias, van szőrzete, izmai és nem sminkeli magát. Ha bajba kerülnék meg tudna védeni, mert nem fogyózik és nem 50kg.

30évesen viccesen is nézne ki így ahogy ez a srác...

2012. jún. 7. 08:01
 19/19 anonim ***** válasza:
Én még mindig nem értem, hogy miért vagytok indulatosak, ha másnak más tetszik..
2012. jún. 7. 08:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!