Ki ez a srác? És nektek hogy tetszik? (kép lent)
TE UR ISTEN :DDDDD ti ilyen rejtett lezbikusok vagytok szerintem:D hát mi ebbe a féregben a férfias? se arcszőr,se férfias test vagy bármi arra utaló jel hogy ő nem nőstény.... katasztrófa!!
NA EZ SRÁC A JAVÁBÓL:
igen:DDD szerintem is az a buuzi aki szőrös (mint egy férfi) és olyan teste van amivel egy nőt meg tud védeni (mint ami egy férfi dolga normálisan)
és az a tök normális ha egy csávonak olyan hosszu haja van hogy smárolás közbe hajszálakat nyelsz,és nöiesebb teste van mint az átlag nőknek:DDD TÖK IGAZAD VAN AKIT ÉN LINKELTEM VALSZEG EGY KŐ B*ZI EMBER:D kár hogy már családja van meg gyerekei egy NŐTŐL namindegy..:D
Ez jutott eszembe a képről:
Az apa benyit a fürdőszobába és látja, hogy a fia épp sminkel. Meglepődve, sokkolva ráüvölt:
- Fiam te b*zi vagy?
Mire a fia:
- Nem apa!!! Hercegnő!!!
Nem vagyok homofób. Sajnos ilyen világot élünk, a fiúk (nem FÉRFIAK) festik a hajukat, néhányan a körmüket is, sminkelnek, pózolnak a tükörben és nincs sem szőrzetük, sem izmaik, szűk nadrágban járnak és a legmegdöbbentőbb hogy a lányoknak ez tetszik, erre megy a világ.Sőt megkockáztatom azért csinálják, mert a nőktől ezt a megerősítést kapják hogy ez szexi. Ez a srác nem tetszik, semmi olyan nincs a külsejében amitől én mellette NŐnek érezném magam. Pózból ítélve ő sem nagyon akar FÉRFI lenni. Ez is egy vélemény. Egyébként a férjemnek kifejezetten nagy csókos szája van, minden más porcikája férfias, van szőrzete, izmai és nem sminkeli magát. Ha bajba kerülnék meg tudna védeni, mert nem fogyózik és nem 50kg.
30évesen viccesen is nézne ki így ahogy ez a srác...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!