Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Milyen animés haj állna jól?

Milyen animés haj állna jól?

Figyelt kérdés

Sziasztok. A hajam szőke, körülbelül a hátam közepéig ér. Már elég régen nem voltam fodrásznál, és most szeretnék vamai újat. Nem tudom, milyen haj állna jól nekem. Ha van esetleg valami ötletetek (főleg ilyen animés) akkor annak örülnék. Előre is köszi a válaszokat :)

16/L

2012. jún. 2. 11:35
 1/5 anonim ***** válasza:

A googleban 1000 és egy képet találhatsz. Nekem kapásból ezeket adta ki:

[link] (ez mondjuk egyszerű)

[link] (nincs túl bonyolítva)

[link]

[link]

[link]

2012. jún. 2. 11:54
 2/5 anonim ***** válasza:
47%
Azért nem értem a kérdést, mert az anime-s hajak azok teljesen ugyanolyanok, mint a valóságban létezők. Annyi a különbség, hogy az animések azok mindig tele vannak fújva valamilyen festékkel... hupililával, kékkel, zölddel, naranccsal, meg tudom is én. Csináltass valami jó kis hajat, és festesd be lilára... már is animés.
2012. jún. 2. 14:29
 3/5 anonim ***** válasza:
Mármint 'máris'.
2012. jún. 2. 14:38
 4/5 A kérdező kommentje:
Nem szeretnék ilyen idegebeteg színű hajat :D Csak nemtudom ,hogy hogy olyan a fru-fru-juk igazából :S mert nekem van választékom...vagy azt el lehet tűntetni egyszerűen?
2012. jún. 2. 17:02
 5/5 anonim ***** válasza:

Szerintem ha zselével beállítod a végét ilyen tüskésre(tudod, hogy elvékonyodik az alja vagy hogy mondjam :D) és lefújod lakkal, akkor olyan lesz. :) Persze először a formát meg kell csinálni, és utána tudod formázni.

17/L

2012. jún. 2. 18:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!