Lányok! Nektek mennyire tetszik egy ilyen test?
Kíváncsi lennék rá, mi a lányok véleménye a vékony alkatomról.
Íme a kép: [link]
Nem feszülnek rajtam a pólók meg ilyesmi, stb.. :D
Előre is köszönöm szépen!
Ne haragudj,de nekem abszolút nem tetszik az ilyen test.Nagyon nyeszlett,kisfiús. Nem azt mondom,hogy nálam csak az izompacsirták jöhetnek szóba,de a vaskosabb felépítést jobban szeretem,még akkor is ha zsírtól vaskos.Dee,ne aggódj,sokan vannak ellenkező véleményen.
20/L
Hetente segítek kb itthon nagyobb súlyokat mozgatni(20-30kg), de nem látszik meg rajtam. Tömegnövelőkkel meg nem akarom tunkolni magam, mert lehet nem káros, sőt táplálékkiegészítő, de akkor is egy kimondott étrend szerint esélytelen, hogy táplálkozzak. Ha abba hagyom, akkor meg szép lassan ugyan ide visszaesek.
Évekkel talán fejlődök, de lassan 18 vagyok s itt nem tudom mennyi fejlődés várható még...
Szüleimmel azon szoktunk gondolkodni, hogy kire ütöttem, mert például a magasságom, vállam, combom széles.
Valószínűleg apámnak az apukájára. Állítólag ő is vékony volt jó sokáig, de utána 85-90kg környékén állt meg.
Nem az esetem. Nem kell kigyúrni magad, de túl vékony, kisfiús vagy nekem.
De hidd el, senki sem tökéletes!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!