Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Lányok! Nektek mennyire...

Lányok! Nektek mennyire tetszik egy ilyen test?

Figyelt kérdés

Kíváncsi lennék rá, mi a lányok véleménye a vékony alkatomról.

Íme a kép: [link]

Nem feszülnek rajtam a pólók meg ilyesmi, stb.. :D

Előre is köszönöm szépen!

2012. jún. 1. 17:07
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
Te hány éves vagy, ha már így szóba került? :)
2012. jún. 1. 19:15
 12/22 anonim ***** válasza:

Ne haragudj,de nekem abszolút nem tetszik az ilyen test.Nagyon nyeszlett,kisfiús. Nem azt mondom,hogy nálam csak az izompacsirták jöhetnek szóba,de a vaskosabb felépítést jobban szeretem,még akkor is ha zsírtól vaskos.Dee,ne aggódj,sokan vannak ellenkező véleményen.

20/L

2012. jún. 1. 20:05
 13/22 A kérdező kommentje:

Hetente segítek kb itthon nagyobb súlyokat mozgatni(20-30kg), de nem látszik meg rajtam. Tömegnövelőkkel meg nem akarom tunkolni magam, mert lehet nem káros, sőt táplálékkiegészítő, de akkor is egy kimondott étrend szerint esélytelen, hogy táplálkozzak. Ha abba hagyom, akkor meg szép lassan ugyan ide visszaesek.

Évekkel talán fejlődök, de lassan 18 vagyok s itt nem tudom mennyi fejlődés várható még...

2012. jún. 1. 20:15
 14/22 anonim ***** válasza:
20 éves lány vagyok :D és nekem eddig csak vékony testalkatú barátaim voltak, szóval hidd el, sok lánynak tetszik :)
2012. jún. 1. 21:03
 15/22 TijuMK ***** válasza:
Szerintem inkább legyél vékony mint hogy gurulj, engem nem zavar bár biztos rögtön megkínálnálak pár szendviccsel ha szembejönnél. Amúgy fateromnak is ilyen alakja volt fiatal korában most meg 92 kiló -.-". Egy dolog zavar hogy nincs rajtad semmi de semmi szőr és én azt szeretem ha egy pasi kicsit szőrös a mellkasán meg a hasán ilyesmi, de ez nem az alkat téma :)
2012. jún. 1. 22:57
 16/22 anonim ***** válasza:
Nekem nem jön be. Egy ilyen testű srác mellett nem érezném magam nőnek...
2012. jún. 2. 01:02
 17/22 A kérdező kommentje:

Szüleimmel azon szoktunk gondolkodni, hogy kire ütöttem, mert például a magasságom, vállam, combom széles.

Valószínűleg apámnak az apukájára. Állítólag ő is vékony volt jó sokáig, de utána 85-90kg környékén állt meg.

2012. jún. 2. 07:50
 18/22 anonim ***** válasza:

Nem az esetem. Nem kell kigyúrni magad, de túl vékony, kisfiús vagy nekem.

De hidd el, senki sem tökéletes!:)

2012. jún. 2. 13:16
 19/22 anonim ***** válasza:
Megnyugodtam a válaszoktól, 20 évesen ilyen testem van:D
2012. jún. 2. 13:46
 20/22 A kérdező kommentje:
Utóbbi időben én is, ezen rágódtam, de akkor vannak emberek akinek tetszik.
2012. jún. 2. 15:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!