Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mi a tapasztalat lúgos vízzel?

Mi a tapasztalat lúgos vízzel?

Figyelt kérdés
sziasztok! csak arra lennék kíváncsi, hogy jól működik -e az olcsóbb is ( aquasystem, 11000 Ft), és hogy igaz-e, hogy ha olyan vizet iszom, akármennyit ehetek, mégsem hízom meg?...köszi előre is
2009. jún. 30. 21:01
 1/8 anonim ***** válasza:
88%
Jaj dehogy igaz. Ezek a baromságok csak arra jók, hogy kiszedjék belőled a pénzed. Ha tényleg működne a világon az összes ember ilyet inna.
2009. jún. 30. 21:08
 2/8 anonim ***** válasza:
31%
ha fogyni szeretnél(és nagyon kövér vagy), akkor tetess gyomorgyűrűt.
2009. jún. 30. 21:28
 3/8 anonim ***** válasza:
76%
Nem a lúg, hanem a jód akadályozza meg a hízást (illetve fogyaszt de borzasztó módon). Ha az ember betudna szerezni sok jódot valahogyan, akkor reggeltől estig zabálhatná a sajtburgereket meg a fagylaltokat, akkoris mindennap adná lefele a kilókat. De sajnos a sok jód veszélyes is lehet, ezért nem forgalmaznak nagy jódmennyiségű ételeket italokat. Addig marad a jódos víz meg a jódos só.
2009. jún. 30. 21:36
 4/8 A kérdező kommentje:
köszi az eddigieket! nem, egyáltalán nem vagyok kövér (170 cm, 43 kg), de szeretném tartani az állapotot...még várok kommentet!:D
2009. jún. 30. 22:34
 5/8 anonim ***** válasza:
170 centi és 43 kilo??? nem kevés ezegy kicsit? sztem ne tartsd az állapotot, hanem hízzál egy kicsit, legalább 10 kilóval többnek kéne lenned. ezmár inkább kóros....
2009. júl. 1. 02:25
 6/8 anonim ***** válasza:
170 cm-hez valóban nagyon kevés 43 kiló, mondhatni kóros, hacsak nem ilyen alkatod. talán le kéne állnod a fogyókúrával és felszedni pár kilót, különben hiánybetegségeid lehetnek!!
2009. júl. 1. 02:44
 7/8 A kérdező kommentje:
sziasztok! nem fogyókúrázom ,mondjuk nem is eszem túl sokat, de soha nem hagyom magam éhesen..
2009. júl. 1. 08:59
 8/8 anonim válasza:

Szia!

Elolvastam a válaszokat, hát jó sok tévedést írtak neked.

1. a lúgos, antixodiáns víz tényleg fogyaszt, de attól még nem ehetsz mértéktelenül. Azt hogy sokan nem ismerik egy dolog, de a neten sok infó van róla pl. [link]

2. A háj igazából felhalmozódott méreganyagokat tárol, amit már a test nem tud kilökni magából. Tehát az elhízás a túl sok méreganyag jelenléte a testben. Ezt a megevett és megivott dolgoktól függ.

A lúgos, antioxidáns víz többek között méregtelenít, és a sejteket is regenerálja így abszolút természetes módon késlelteti az öregedést is. Ezen kívül megelőz egy sor betegséget.

Japánban több, mint 20 éve orvosok kutatják a hatásait, ezek az infók tőlük vannak az eredmények alapján.

Ráadásul több, mint 3 éve iszom ezt a vizet, talán elég ha annyit mondok, hogy egyszerűen imádom, életem végig inni fogom.

2009. dec. 23. 12:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!