Ritka ronda vagyok szerintetek is? (fotó lenn)
Figyelt kérdés
ttp://kepfeltoltes.hu/view/120531/DSC03128_www.kepfeltholtes.hu_.jpg Mit változtassak?2012. máj. 31. 13:16
11/53 anonim válasza:
első kinézésre nem vagy ronda de egy közeli fotó kellene
12/53 anonim válasza:
hol a kééééééééép???????????????
13/53 anonim válasza:
Miért lennél ronda? Bár nem sokat látok a képből, mert elfordulsz, szóval gondolom neked inkább az önértékeléseddel lehetnek gondjaid. Ezek a ruhák nem emelik ki az alakodat, sokkal előnyösebb darabokat is viselhetnél. És a hajadat is szerintem meg tudod olyanra csinálni, ami jobban áll. De az arcodból tényleg nem látok sokat, szóval nem tudom megítélni.
14/53 anonim válasza:
Szerintem gyönyörű is lehetnél, csak kicsit jobban oda kellene figyelned, mit mikor veszel fel, milyen frizura áll jól, és mosolyogni, mosolyogni!!! :)
16/53 anonim válasza:
Az a baj, hogy tök igénytelenül és előnytelenül öltözködsz.
17/53 anonim válasza:
eleve nem látni az arcodat mert a földet nézed.
18/53 anonim válasza:
számomra nem vagy ronda pedig én elég válogatós vagyok,viszont nem az én esetem vagy. de a rondaság megsem közelít téged szerintem : )pussz
23/F
19/53 anonim válasza:
Jobban lehetne velemenyt mondani, ha nem egy feloldali kepet raksz fel. Ha egy kicsit valtoztatnal az olozekeden meg a hajad viseleten egyaltalan nem lennel ronda. Menj el fodraszhoz, talad meg a testedhez illo ruha stilust, (nezz szet a neten, kerd ki a barataid velemenyet) tornaszi is tornaszhatsz az majd tobb onbizalmat ad foleg ha latod az eredmenyet es legy felszabadult elegedett:) sokat tesz ha a lelked szep, kihat a kulsore is!
20/53 anonim válasza:
na végre!!!!!
hát az a ruha eléggé nyominger!!!
finoman is szólva.
dobd ki!!!
az alakod...hmmm ebben a lepedő szerűségű akármiben...kivehetetlen.
jó csaj lennél, ha megbékélnél önmagaddal és ha nem takarnád le a testedet ilyen göncökkel.
hány éves vagy?
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!