Levi's póló megéri 6 990 Ft-ért?
12:07
Először is nem öcsi, mert nő vagyok,valószínűleg idősebb is nálad. Másodszor, szánalmas kis márkab@zi vagy, úgy látom. Harmadszor, örülök,ha egy hónapban meg tudok élni ebben a sz@r helyzetben, látom,neked anyuciék a s*ggedet is kinyalják.Ráadásul annyi dolgom van,hogy nem érek rá olyan felesleges dolgokkal foglalkozni,hogy a nadrágom 20.000 ft-os márkás,vagy 3500 ft-os kínai..a célnak megfelel. Majd megtudod, ha felnősz, milyen az élet. Kivéve ha gazdag vagy..akkor szerencséd van és tedd össze a két kezed és fogd be a szádat!
Nekem két nike-m van 3000 ezerért darabonként, az egyiket használtam kaptam, előttem 2 évet hordták, ezt meg karácsonyra. Ami nyáron lesz 3 éves, annak semmi baja, és a karácsonyosra. Na de 7 ezerért póló? Még pulcsira sem költök annyit -.-. Vegyél inkább vmi minimalista pólót, szerintem a minimalizmus a legjobb.
De ha neked megéri.. Akinek van pénze, az vegye, akinek nincs, azok maradjanak az olcsóbb pólóknál (mint én) Persze ezt nem én fizettem ki, de én nem követelőzöm anyánál, h "adjáá má pénzt pólóra, he!" vagy bármire is adjon pénzt.
16/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!