Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Csináltatnátok tetoválást ha...

Csináltatnátok tetoválást ha a munkaadótok előnyként kezeli?

Figyelt kérdés

25 éves lány vagyok. Magyarországon több helyen dolgoztam már erotikus táncosnőként. Nem rég adódott egy új állásajánlat nagyon magas kereseti lehetőséggel. Németországban kéne dolgozni erotikus táncosnőként.

A leendő munkaadóm nagy előnyben részesíti a tetovált lányokat, az erotikusabb érzés keltés miatt. Van egy kissebb tetoválásom a bokámon, de még nem gondolkodtam rajta hogy újakat kéne csináltatnom. Azt szeretnék, ha legalább a derekamon lenne egy nagyobb tetkó és akkor tuti hogy kivisznek dolgozni. Megcsináltatnátok?

2012. máj. 31. 11:01
 1/8 anonim ***** válasza:
Nem. A tetoválás egy életre szól, és én más miatt nem csináltatnám meg, hogy aztán ha munkahelyet váltok, akkor emiatt ne kapjak állást, vagy emiatt maradna örökké rajtam a rajz
2012. máj. 31. 11:20
 2/8 anonim ***** válasza:

Nem hiszem.

De igaz, hogy erotikus táncosnőként sem dolgoznék, így elég nehéz megítélni, hogy mit tennék meg egy ilyen állásért...

De, ha tényleg olyan jól fizet, és szívesen is mennél, akkor talán. Ezt neked kell eldöntened. Meg eleve, hogy hogy állsz a tetoválásokhoz!?

2012. máj. 31. 11:27
 3/8 anonim ***** válasza:

nézd,egy tetoválástól nem lesz több vendéged.ez olyan hogy hiába van vki tele tetoválva ha ocsmányul néz ki.

legközelebb meg mást találnak ki.

2012. máj. 31. 11:28
 4/8 anonim ***** válasza:
Ha nekem is tetszik és később is el tudnám képzelni magamon, akkor megcsináltatnám. De csak az ő kedvükért nem.
2012. máj. 31. 11:35
 5/8 anonim ***** válasza:
ÉS tetkómatrica,vagy tartós henna? Azok jó opciók, nem ? :)
2012. máj. 31. 12:31
 6/8 anonim ***** válasza:
nem
2012. máj. 31. 12:52
 7/8 anonim ***** válasza:
Nem. Örökké nem lehetsz táncosnő, csak amíg fiatal és sép vagy. De utána is elviselnéd magadon a tetkót? Ha tetszene amúgyis akkor talán.
2012. máj. 31. 16:21
 8/8 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!

Megnéztem a tetkókat és kb ez az ami tetszik:

[link]

sztem megcsináltatom!

2012. jún. 1. 09:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!