Duci csajok! Jól érzitek magatokat ducin, vagy inkább lefogynátok?
Úgy látom egyeseknek elég fura elképzelésük van arról, hogy mi tartozik a tárgyhoz. Tehát ha azt írom, hogy az összes kövér egy mocskos lusta zsírbödön, akkor ne szóljon be senki, hiszen a hájról beszéltem. Az más tészta, hogy nem ez volt a kérdés.
Engem zavart a súlyom, és sokáig észre sem vettem mekkora dromedár állat lettem. Csak aztán láttam igazán a különbséget, hogy lefogytam. 53 kg-ból lettem 75 kg, aztán abból 60 kg. Így érzem magam a legjobban, és tetszek is magamnak, sőt másoknak is. Bár érdekes módon minden súlyomnál akadtak szép számmal hódolóim, úgyhogy nem a környezetem kényszerített fogyásra.
Nem vagyok olyan hűde kövér, de van rajtam felesleg, egy jó 10 kg-t szerintem fogynom kéne. Nem érzem így jól magam, sokkal jobb lehet vékonynak lenni. Csak az akaraterő... :(
17/L
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!