Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Meg vagy elégedve a melleddel?

Meg vagy elégedve a melleddel?

Figyelt kérdés
Ha igen, miért? Ha nem, miért?
2012. máj. 30. 07:41
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:

Pár éve nagyon szerettem a melleimet, szép teltek, formásak voltak, de miután lefogytam, a melleimen is meglátszott a fogyás, és most már nem szeretem őket annyira, de a barátom odáig van értük

20/L

2012. jún. 11. 19:07
 22/30 anonim ***** válasza:
Nem. Mikor abbahagytam a szoptatást leeresztett, mint egy lufi. És kicsi is.
2012. júl. 8. 14:59
 23/30 anonim ***** válasza:
Én nem, mert túl nagy a különbség a kettő között, sportolásból adódóan az egyik megnőtt, de a másik vmi miatt nem fejlődött túl sokat. Elég furán festek így.
2012. júl. 9. 23:46
 24/30 anonim ***** válasza:
nem tulságosan,lehetnének nagyobbak is mert melltartó nélkül nem valami nagy :\
2012. szept. 13. 21:59
 25/30 anonim ***** válasza:

80B melltartót hordok, ezzel nem is lenne baj, a mérete tök jó, de az alakja nem túlzottan... Mintha lógnának, ráadásul nagyon feltűnő a két mellem közti különbség... Az egyik szép formás, míg a másik lógósabb kicsit...

Hamarosan elkezdek majd kondizni, sportolgatni valamit, attól majd hátha formásodik...

19/L

2012. szept. 14. 12:16
 26/30 anonim ***** válasza:
Nagyok, feszesek, szép gömbölyűek. :-) Sajnos van rajtuk pár halovány lila csík, mivel hirtelen nőttek(egy nyár alatt 75/A-ból lett 80/C-s, most pedig olyan 85/C-D-sek) De ettől függetlenül elégedett vagyok:)
2012. szept. 15. 00:30
 27/30 anonim ***** válasza:
70/A a méretük, kicsik, de formásak legalább, egyenlőre. Lehetnének egy számmal nagyobbak.
2012. okt. 23. 20:59
 28/30 anonim ***** válasza:
nem. Bazi kicsi
2012. okt. 23. 21:35
 29/30 anonim ***** válasza:
Régebben elég sokat piszkáltak, hogy milyen nagyok. Csöcsösnek hívtak, volt aki azt mondta, hogy olyan, mintha szilikon lenne, más viszont azt, hogy lóg. Hát baromi jól esett, köszönöm. Ez kicsit rányomta a bélyegét, szóval nem igazán. De igyekszem elfogadni őket. 16L
2012. okt. 23. 21:36
 30/30 anonim ***** válasza:
Igen.Imádom. A 60 centis derékbőség mellé 75 C és D közti, sőt még 1-2 kg mínusz és inkább 70 C vagy D lesz (az látványosabb). És nagyon szép formájuk van. A barátom is mindig mondogatja, hogy milyen szép gömb cicijeim vannak:D:) Igyekszem vigyázni is rájuk, remélem sokáig ilyen marad:)
2013. jan. 27. 13:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!