Melyik a leghatásosabb izzadásgátló?
nekem a Fa stift használt csak....
ezek a sprayk, nem sokáíg tartanak, a golyós dezodorokról meg inkább ne is beszéljünk....
Sztem mindenképpen stiftet válassz, de ez persze az én véleményem, lehet neked más használ :)
Szia
Az új adidas action 3 spray nagyon jó! Én az használom. Nagyon jó illata van.
Nekem pl. a stiftek nem jók.
Ami nekem nagyon bevált, az a Nivea Double effect golyós dezodor. Tavaly nyáron pl. olyan munkám volt, hogy elég sokat kellett a napon lennem, reggel ezzel kentem be a hónaljamat, és a munkaidő végén (8óra múlva) még mindig éreztem a finom illatát, pedig én is izzadós vagyok. Szóval nekem ez bevált.
1. vagyok
nemtudom ezeket még nem próbáltam, mert nekem a fa teljesen bejött :S
nem lehet, h ennek vmi hormonális oka van vagy mi??:S
Jaj én is kényes vagyok stift kérdésben... Nekem pedig az a gondom, hogy 1 fajta stiftet max 1 hónapig tudok használni, utána egyszerűen nem hat! :S
Ami most talán jobban bevált ez az új Garnier mineral.
Ez előtt az Adidas kb. semmit se használt... A Nivea double effect is kb. 2 hétig...
A Rexona talán jobban bírta...:D
De ezt a Garnielt bátran merem ajánlani! :)
én is sztem ki fogom próbálni a garniert.
nekem ami eddig a legjobban bejött az a Dove fresh dezodor.amiből van citrusos és uborkás is :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!