A füllbelövést kozmetikus vagy piercinges végzi?
Figyelt kérdés
2009. jún. 30. 12:59
1/11 anonim válasza:
Szerintem mindketto megcsinalja, en kozmetikussal lovettem (tobbszor is), teljesen elegedett vagyok/voltam.
3/11 anonim válasza:
Nálunk az egyik ékszerboltban is csinálnak fülbelövést . Esetleg ott is érdeklődhetsz. De leginkább a piercinges.
4/11 anonim válasza:
nálunk megcsinálja piercinges is, de ha csak szimplán a cimpába akarod, akkor ékszerész is :)
5/11 anonim válasza:
énis ékszerboltban csináltattam :)
ehhez nem kell nagyobb hozzáértés, szóval egy sima ékszerész is meg tudja csinálni, de a higiéniára mindenképpen figyelj oda!!!!
6/11 anonim válasza:
én mind a 8at magam böktem!Sőt még a pasiaimét is! És meg volt a higiénia is,a steril cuccok,sőt még sterilebb volt mint egy ékszerbolti fülbelövés!A fenn említettek közül a legjobb piercingessel csináltatni,hanem akarod magadnak,az titu ért hozzá...
7/11 anonim válasza:
porcot csakis piercingessel szúrass !!!!!
8/11 anonim válasza:
Én a kozmetikusnál lövettem. Semmi gond nem volt vele.
9/11 anonim válasza:
Nekem mindet piercinges lőtte. Tök korrekt volt. Sztem semmiképp ne szúrassa senki. A lövés gyorsabb, a szúrás plusz biztos jobban fájhat, mivel nem olyan hirtelen csinálja, mint a pisztoly.
10/11 anonim válasza:
nálunk: piercinges,kozmetikus,ékszerész(ékszerboltban)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!