1/4 anonim válasza:
Elmegy az illető egy modellválogatásra és ha megfelel a kívánalmaknak (minimum 170 cm és max. 55 kg a nőknél) akkor kaphat szerződést, csináltat egy portfoliót, elvégez egy modell tanfolyamot és ha szerencséje van, akkor befut. Onnantól neki ajánlják a munkákat, vagy ő maga vállalhat.
2/4 A kérdező kommentje:
köszönöm:) és férfiaknál mennyi a max. súly?
2009. jún. 30. 17:53
3/4 anonim válasza:
én nem vagyok annyira otthon ebben a témában, de szerintem az nem igaz, hogy a max súly 55 kg lehet. én 174 cm és 60kg vagyok és nagyon sokszor hallom hogy híznom kellene, mert túl vékony vagyok. de amúgy igaza van az előző válaszolónak.
4/4 anonim válasza:
Első válaszoló vagyok: Ahol én kaptam anno szerződést ott ez volt a feltétel. Fiúknál szerintem inkább csak annyi a kikötés, hogy legye nagyon magas (180 körüli vagy afelett), és ne legyen pocakja, lehetőleg kisportolt legyen, és persze gyantázza magát (felsőtestet mindenképp). És persze legyen férfias, jóképű és karakteres arcú. Itt nézhetsz férfi modellekről képet: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!