Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Növeszthető műtét nélkül a mell?

Növeszthető műtét nélkül a mell?

Figyelt kérdés

Fájdalmasan átlagos 18/L vagyok, szépnek mondható, de semmiben sem kiemelkedő... Mostanában nagyon elkezdett vonzani a nagy mellméret, és nagyon szeretnék én is nagyobb kosarakat (jelenleg kb. B-C körül van, de D-E jobb lenne...)

Próbáltam hízni, de sajnos az hasra meg combra megy... Van-e bármi módszer (pl. speciális mozgásforma, különböző ételek, akár agykontroll) ami ezen segíthetne és egy picit növelhetne rajtuk?

2012. máj. 28. 22:09
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
A B, főleg C bőven jó, ha vékony vagy, sok is lenne a D-E.
2012. máj. 28. 22:24
 2/4 anonim ***** válasza:
Szerintem is sok lenne a D, E kosár. Ha fájdalmasan átlagos vagy, akkor vágass valami feltűnően csini hajat. Ne pedig a hatalmas mellekkel akarj kitűnni.
2012. máj. 29. 11:05
 3/4 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy arányos vagyok így, meg minden, de attól még jobban érezném magam nagyobb mellekkel... A kérdésre viszont még mindig nem kaptam választ...
2012. aug. 21. 23:25
 4/4 anonim ***** válasza:

Ha arra szeretnél választ íme: fájdalmasan buta az, aki nem tudja ezt 18 évesen, hogy nem létezik ilyen módszer, de még nála is fájdalmasabb, ha nem képes ezt az amúgy hetente háromszor föltett kérdést önállóan megkeresni, és elolvasni a rá adott válaszokat.

Talán nem is a melled a kicsi.... viszont tanulással még van esélyed... csak nem sok.

Ez megfelelően részletes válasz?

2012. aug. 22. 14:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!