Növeszthető műtét nélkül a mell?
Fájdalmasan átlagos 18/L vagyok, szépnek mondható, de semmiben sem kiemelkedő... Mostanában nagyon elkezdett vonzani a nagy mellméret, és nagyon szeretnék én is nagyobb kosarakat (jelenleg kb. B-C körül van, de D-E jobb lenne...)
Próbáltam hízni, de sajnos az hasra meg combra megy... Van-e bármi módszer (pl. speciális mozgásforma, különböző ételek, akár agykontroll) ami ezen segíthetne és egy picit növelhetne rajtuk?
Ha arra szeretnél választ íme: fájdalmasan buta az, aki nem tudja ezt 18 évesen, hogy nem létezik ilyen módszer, de még nála is fájdalmasabb, ha nem képes ezt az amúgy hetente háromszor föltett kérdést önállóan megkeresni, és elolvasni a rá adott válaszokat.
Talán nem is a melled a kicsi.... viszont tanulással még van esélyed... csak nem sok.
Ez megfelelően részletes válasz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!