Gyors segítséget kérnék szolizással kapcsolatban!?
Még soha nem voltam szolizni, de holnap elmennék...csak sok kérdés merult fel bennem.Csak egy pár alkalomra gondoltam, hogy ne legyek hófehér.
Leírnátok a folyamatot?Mennyire káros?Adnak védoszemuveget?Be kell kennem magamat krémmel elotte?
:)♥
18/L
Szia!
Ahova én járok (néha) ott csak annyi hogy bemegyek,elmondom mit szeretnék és,hogy hány percre.Bemegyek egy kis helységbe ahol van tusoló,meg szoligép,levetkőzöm (meztelenre) és mivel csak rövid időre megyek be (5-10 perc),csak az anyajegyeimet kenem be a biztonság kedvéért.Nekem nem kell semmit beállítanom,mert aki ott dolgozik kintről megcsinálja.Én csak befekszek megnyomom a start gombot és indulhat a szolizás.
Ha nem viszed túlzásba akkor nem lesz semmi bajod.Változó,hogy adnak-e szemüveget vagy nem én nem szoktam kapni,de nem is kell ,mert ahova járok ott nem olyan erős a fény.
+Tipp:Gyorsabban barnulsz ha minden nap eszel 2 sárgarépát.(tapasztalatból mondom)
Remélem segítettem v.mit és jó szoizást!!:)
16/L
koszi a segítséged!megfogadom a tanácsaid:)
kedves vagy:*
én is féltem az első alkalomtól, de semmi extra, a szoliscsaj úgyis mindent el fog mondani. :)
Káros csak akkor lehet ha túlzásba viszed. folyamatosan kell a bőrödet is hozzászoktatni. én 3 perccel kezdtem, utána 5 perc, és most egy héten 2x járok 10 percre, és szépen barnulok :) nem égtem le, szóval fontos hogy az elején fokozatosan növeld az időt.
Szerintem nem szükséges a védőszemüveg, elég ha behunyod a szemed. És ahova én szoktam menni ott alapból ahol öltözöl van valami krém, de én nem szoktam használni, annyi ha hazajövök bekenem magam körömvirágos testápolóval. De akkor sincs nagy baj ha nem kened be magad semmivel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!