Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Tudtok nekem ajánlani horgolós...

Tudtok nekem ajánlani horgolós oldalt?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Szeretnék megtanulni horgolni, esetleg valaki tudna nekem ajánlani egy jó oldalt, ahol érthetően le van írva mit hogyan kell?vagy esetleg videót?

Könyvekre meg semmi egyébre sajnos most nincs pénzem, így csak netről megszerezhető dolgok érdekelnének.

Előre is köszönöm!

2012. máj. 26. 21:13
 1/2 anonim ***** válasza:

Én a Barka fonalbolt honlapját találtam az egyik legjobbnak, oktató videóval, szép képekkel, rendesen elmagyarázza az egészet. (És mivel fonalbolt, webshop, rögvest meg is tudod rendelni az adott terméket, pontosan ugyanazt, amivel a videón is dolgoznak, ez sokat segít a kezdésnél. Bár szerintem egy csöppet drága, de nagyon tündérinek tűnik.)

[link]

Itt a felső szalagmenün válaszd az Oktatás pontot, és a horgolósuli. (Görgess az első leckéhez.) Van tanfolyamuk is, megnézheted, az személyes, ingyenes (kétszer 90 perc, ha jól láttam), nem ismerem, így arról nem tudok nyilatkozni.

A másik, ami nekem nagyon tetszett, csak a képek egy picit sötétek: horgolótanfolyam. A leírás szerintem rendben van, minden a helyén, én is sokat jártam vissza az oldalra, amikor valamiben nem voltam biztos.

[link]

Gond vele, hogy blogspot, ezért egy lassabb gép nehezen tölti be, de ugyanez a Barkás YouTube videóknál is probléma lesz.

Számomra ez a kettő az egyik legjobb. Ha később majd mintáról olvasol, akkor ez az oldal egy remek összefoglalót nyújt:

[link]

A horgolási jelek és magyarázataik. Minden benne van, amire csak szükség lehet (egyelőre nem láttam olyat, ami hiányzik).

2012. máj. 31. 00:05
 2/2 anonim válasza:
ha tudsz angolul, akkor a youtubon keress rá tjw1963 channeljére, mindent mutat, mond, lelassítva is megmutatja, én sokat tanultam tőle! és rengeteg mintája is van.
2012. jún. 6. 16:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!